Stream, Rent, or Buy

Episode 8: Säsongsavslutning

42min - Robin sitter i förvar, så gänget fortsätter utredningen utan honom och upptäcker att hans föräldrar är inblandade i poliskorruptionen tillsammans med Oslos polischef.

Episode 7: Rekyl

42min - Robin fortsätter att undersöka vad som verkligen hände sin bror och vänder sig till sin far för att få svar. Det visar sig finnas en nära relation mellan Robins familj och polisen.

Episode 6: Rekyl

42min - Gängets ledare släpps från fängelset, och Robin får i uppdrag av polisen att hålla ett öga på honom. Han upptäcker att Peter undanhåller något från de andra.

Episode 5: Rekyl

42min - Erica är i säkerhet igen, och gänget är under hård press från polisen när de äntligen kommer till ett viktigt genombrott i deras utredning med hjälp av en jurist på insidan.

Episode 4: Rekyl

42min - Erica har kidnappats och gänget måste betala lösen för att få henne frisläppt. Men kommer de hinna fixa fram så mycket pengar på så kort tid?

Episode 3: Rekyl

43min - Specialenheten har lagt ner fallet mot Tom Karlsen, vilket innebär att gänget måste kämpa hårdare för att fälla honom. Men Tom har farliga vänner, och gänget har jävlats med fel personer.

Episode 2: Rekyl

42min - Gänget undersöker den biträdande ledaren Tom Karlsen som de misstänker för korruption, och börjar kolla närmre på vad polisen gör i Oslo.

Episode 1: Rekyl

43min - Efter att gripits under en knarkrazzia har Robin suttit i fängelse i flera år. Han vill börja ett nytt liv, men tvingas istället tillbaka till sitt gamla gäng för att återbetala den skuld de är skyldiga.