Stream, Rent, or Buy

End of pup academy??!!?

Episode #1.25

Episode #1.24

The Stray's Last Day Pt. 2

The Stray's Last Day

Most Valuable Pup

The King Sting

Skunked!

The Day of the Stray

Spark Wants Back

The Constellation Fades

The Thing With King Pt. 2

The Thing With King

The Substitute

45min - Valpakademin firar en viktig dag och delar ut betyg till eleverna. Charlie ger Morgan en betydelsefull present, och Kings mörka förflutna uppdagas.

Secrets Unleashed

24min - Morgan är sjuk, men hans vikarie ser fram emot en äventyrsfylld dag på akademin! Samtidigt hittar de busiga valparna på en massa olika spratt.

Into the Wildwood

24min - Corazon kämpar med en ny, väldigt otymplig accessoar. Morgan och Izzy begår ett stort misstag som sätter Valpakademins fantastiska framtid på spel.

Kitten Academy

23min - Valparna delas in i par för en stor skattjakt på skolan. Men när Morgan och Spark försvinner från området tar leken en kuslig vändning.

Izzy Gets Busy

25min - Redo för klassisk rivalitet? Whiz, Corazon, Spark och de andra valparna får lära sig hur man lever sida vid sida med hundens ärkefiende: katten.

Spark Strays

24min - Izzy börjar bli misstänksam mot Corazon – vad sysslar han med om dagarna? Charlie tar med D.O.G. på en utflykt och lämnar över ansvaret för skolan till Morgan.

My Uncle Is Dude

24min - En ny dag gryr i Wolfehead, och Spark träffar på King. På akademin får valparna lära sig om bebisprat – och försöker förstå varför människorna är så förtjusta i det.

Cooking Up Trouble

26min - Corazon ljuger för att imponera på Pom Pom och hamnar i en besvärlig situation. Ska han hitta modet att berätta sanningen innan akademins talangjakt sätter igång?

Oppsie!

25min - Morgan får svårt att hinna med både sitt eget skolarbete och jobbet på akademin. Och det är dags för valparnas första prov – var beredd på kaos!

Tell Us About Your Human Day

24min - Det blir en tuff dag för Corazon när en oväntad besökare blir hans följeslagare och ifrågasätter reglerna. Morgan provar på några nya tekniska prylar.

Tell Us About Your Human Day

24min - När valparna berättar historier om sina ägare vet Spark inte hur hon ska hantera situationen. Kan hon lura lärarna och klasskamraterna och imponera på dem?

The Stray's First Day

47min - Skolan kan börja på riktigt när den kloke D.O.G. rekryterar ett nytt gäng med valpar till klassen. Människobarnet Morgan får stifta bekantskap med Valpakademin.