Stream, Rent, or Buy

Episode 7: Säsongsavslutning

55min - En gennemgang af de retsmedicinske detaljer i sagen, inklusive ballistiske undersøgelser, psykologiske profiler og analyser af gerningsmetoden.

Episode 6: Palme, träsket och mordrättegångarna

50min - Baggrundshistorien om, hvordan Christer Pettersson ville dræbe Sigge Cedergren, "Godfatheren" på det Stockholmske narkomarked.

Episode 5: Palme, träsket och mordrättegångarna

47min - Detektiverne forfalskede dokumentation fra en aflytning, for at kunne placere et vidne i umiddelbar nærhed af offeret, hvor han identificerede den hovedmistænkte få minutter før skyderiet.

Episode 4: Palme, träsket och mordrättegångarna

53min - En detektiv fortæller om afgørende beviser, som blev forfalskede for at sikre, at Christer Pettersson blev dømt.

Episode 3: Palme, träsket och mordrättegångarna

51min - Afsnittet fokuserer på den formodede morder Christer Pettersson, hans liv og de beviser, der peger på ham. Pettersson blev tiltalt, dømt og senere frikendt for mordet.

Episode 2: Palme, träsket och mordrättegångarna

45min - Vidnekonfrontationen og de fejl, der blev begået i forbindelse med den, blev kritiseret. Det var afgørende, for at Christer Pettersson blev frikendt ved appeldomstolen flere år senere.

Episode 1: Palme, träsket och mordrättegångarna

51min - Øjenvidner forklarer, hvad de så på mordnatten. Nære kolleger fortæller om, hvor de var, og hvad deres reaktioner på mordet var.