Episode 6

51min - Säsongsavslutning. Jay blir lurad in i en fälla när han försöker rädda Mary och skottlossning utbryter. Fran får slutligen svar gällande Zoes försvinnande och hon känner att hon har kommit till ett avslut, men inte i den form hon hade förväntat sig.

Episode 5

55min - Mary befinner sig i fara och söker beskydd av Jay, som tar sig an uppgiften samtidigt som hot och faror kryper allt närmare. Fran känner sig förrådd och sviken när hon gräver djupare i Zoes försvinnande.

Episode 4

53min - Fallet verkar vara löst och Jay blir uppmanad till att lämna stan. Men Jay känner att det är något som inte stämmer och börjar ifrågasätta motiven hos de inblandade. Fran möter ännu en motgång när hon försöker finna rättvisa åt Zoe.

Episode 3

52min - Jay kämpar med att acceptera Marys nya förhållande samtidigt som han motvilligt tar hjälp av Simon i mordutredningen. Fran bestämmer sig för att på egen hand öppna utredningen om Zoe igen när ett skelett hittas vid en utgrävning.

Episode 2

56min - Jay och Fran tror sig ha Dylan på fall men han glider dem ur händerna när en lokal affärsman betalar Dylans borgen. Jay bestämmer sig för att ta saken i egna händer. Frans värld rasar samman när en gammal hemlighet kommer upp till ytan.

Episode 1

Luo ilmainen tili

Tee Playpilotista henkilökohtainen suoratoisto-oppaasi

Omat palvelut
Omat palvelut Suodata omien palveluiden perusteella
Watchlist
Watchlist Tallenna Watchlistiin kaikki, mitä haluat katsoa
Ilmoitukset
Ilmoitukset Ilmoitukset uusista jaksoista ja merkittävistä julkaisuista
Nähty
Nähty Piilota ne, joita olet selannut
Arvostelut
Arvostelut Arvostele nimikkeitä, jotka olet nähnyt, ja jaa ne seuraajillesi
Seuraa
Seuraa Seuraa perheenjäsenten, ystävien ja kriitikkojen arvosteluja
Kokoelmat
Kokoelmat Seuraa kokoelmia tai luo omia
Matchlist
Matchlist Sinun ja ystäviesi valinnat. Aivan kuten Tinder, mutta elokuvia varten