Stream, Rent, or Buy

The Last Problem

21min - I en ikke alt for fjern fremtid får Prinsesse Twilight, Equestrias regent, besøg af en elev, der har et problem.

The Ending of the End - Part 2

The Ending of the End - Part 1

The Big Mac Question

21min - Da Big Mac og Sugar Belle beslutter sig for at fri til hinanden, ender alt, hvad deres venner gør, med at forkludre det hele.

Growing Up is Hard to Do

21min - Da Cutiemark-klubben bliver tryllet om til voksne ponyer, opdager de, at den rigtige måde at blive voksen på indebærer, at man må opnå erfaringer og samle viden på vejen.

Daring Doubt

21min - Da en anden forfatter udgiver sin egen version af det, der sker i A.K. Yearlings Daring Do-bøger, bliver Rainbow Dash rasende.

A Horse Shoe-In

21min - Starlight beslutter sig for at ansætte en vice-rektor til når hun skal overtage Venskabsskolen fra Twilight.

Dragon Dropped

21min - Da Spike holder op med at smide, hvad han har i hænderne for at være sammen med Rarity, når hun beder ham om det, bliver hun bange for, at han er vred på hende.

She Talks to Angel

21min - Da Fluttershy og Angels forhold begynder at krakelere, giver Zecora dem en mikstur, der skal hjælpe dem med at forstå den anden bedre – Ved at bytte krop!

The Summer Sun Setback

21min - Twilight er fast besluttet på at gøre Celestias og Lunas sidste Sommersol-ceremoni mindeværdig.

A Trivial Pursuit

21min - Twilights håb om at forblive ubesejret i Spørgequizzen blegner, da hun uventet kommer på hold med Pinkie Pie, som aldrig har deltaget i en quizaften før.

2, 4, 6, Greaaat

21min - Venskabsskolen starter sit eget bukkespringsboldhold, og Rainbow Dash må lære at leve med, at hun ikke skal træne holdet – Hun skal træne heppekoret.

The Last Laugh

21min - Da Pinkie søger hjælp til at finde sin livsopgave hos sin gamle ven, den super fjollede Cheese Sandwich, opdager hun, at det utænkelige er sket. Cheese Sandwich har mistet sin latter.

Between Dark and Dawn

21min - Luna og Celestia tager på ferie, hvor de skal prøve alle de ting, de altid har ønsket sig at prøve, mens Twilight og vennerne kæmper med at klare prinsessernes mange kongelige pligter alene.

The Last Crusade

21min - Et uventet besøg i Ponyville truer med at splitte Cutiemark-klubben for evigt.

Student Counsel

21min - Starlight Glimmer elsker sit job som studievejleder og opmuntrer eleverne til at komme til hende når som helst med hvad som helst.

Going to Seed

21min - Applejacks planer om at få høsten i hus i god ro og orden smuldrer, da Apple Bloom bliver opsat på at fange et magisk væsen, der kan hjælpe dem.

Sweet and Smoky

21min - Smolder returns to the Dragonlands with Spike and Fluttershy to help cheer up her sensitive brother, but when they arrive they discover the dragon eggs aren't hatching.

Frenemies

21min - Grogar sends his legion of doom on a mission to become allies, but his plan works too well and they almost become friends.

She's All Yak

21min - When Sandbar asks Yona to a pony dance, she goes to Rarity and her friends for a makeover in appearance and personality.

Common Ground

21min - Rainbow Dashs gamle ven, Quibble Pants, har brug for sin vens hjælp til at blive gode venner med sin særlige ponyvens datter, fordi hu, ligesom Dash, er en rigtig sportspony.

The Point of No Return

21min - Det går op for Twilight at hun har glemt at aflevere en bog på Canterlotbiblioteket, og at hun måske har været årsag til at hendes yndlingsbibliotekar har mistet sit arbejde.

Sparkle's Seven

21min - Twilight og Shining Armor udfordrer hinanden for at få afgjort en gammel søskendestridighed – men de opdager hurtigt, at de ikke er de eneste deltagere i kampen.

Uprooted

21min - Det unge sekskløver møder op, da Harmoniens Træ hidkalder dem, kun for at finde ud af, at det er blevet tilintetgjort, og at det er op til dem, hvordan det skal huskes for eftertiden.

The Beginning of the End - Part 2

21min - Mens Twilight og vennerne har svært ved at acceptere, at Harmoniens Træ og Elementerne er er blevet tilintetgjort, stiler Kong Sombra efter at erobre hele Equestria.

The Beginning of the End - Part 1

21min - Da Celestia og Luna beslutter sig for at trække sig tilbage og overlade styringen af Equestria til Twilight og hendes venner, bliver Twilight ramt af en voldsom tvivl på egne evner.