Stream, Rent, or Buy

Luke & Phoebe and Chris & Curtis

23min - Phoebe tar sin klädsel seriöst och har därför svårt att stå ut med pojkvännens avslappnade stil. Ett förlovat par slår vad om något som får konsekvenser för bröllopet.

Kate & Oli and Kelly & Stephen

23min - En bondtjej utmanar sin pojkvän, som håller på med MMA, och vintageentusiasten Kelly tävlar mot skäggprydde pojkvännen Stephen om vem som är snyggast.

Holly & Matt and Jess & Karl

23min - En flygvärdinna, en kille som älskar hängslen och ett par med extravagant klädstil och färgat hår tävlar om titeln.

Molly & Jordan and Simone & Maisie

23min - Tävlingen blir intensiv när en välklädd tjej möter en skejtare. Sedan tar ett skojfriskt lesbiskt par reda på om komfort kan besegra glamour.

Sian & Ken and Tia & Steve

23min - ”Ibizas Barbie och Ken” tävlar om vem som är hetast, och en pojkvän i flanell vill att hans skönhetsdrottning till flickvän tonar ner sin look en smula.

Charlie & Ellie and Jake & Jade

23min - Kan skrikiga kavajer slå en mer vardaglig look? Och vem vinner när två gothare tävlar mot varandra?

James & Annabelle and Charley & Can

23min - En lättklädd tjej tror att hon kommer besegra sin pojkvän, vars klädstil är sisådär. Därefter tävlar två totala motsatser mot varandra.

Chiara & Valentina and Dan & Abbie

23min - Två gifta par tävlar om vem som är den hetaste hälften i äktenskapet.

Alice & Olivia and Jordan & Charlie

23min - Systrarna Alice och Olivia anstränger sig till det yttersta i ett regelrätt stilkrig, medan pojkvännerna Jordan och Charlie får reda på vem som ser bäst ut.

Enroy & Erin and Gina & Brad

23min - En trendbesatt killes designkläder möter flickvännens väldigt feminina stil. Ett avslappnat hippiepar bryr sig inte särskilt mycket om vem som vinner.

Marques & Joseph and Ty & Chrissie

23min - Ett par tvillingbröder tävlar mot varandra jämt och ständigt – så även nu. En kille som liknar Ed Sheeran har inget emot att förlora mot sin halsbandsälskande flickvän.

Jayda & Shaq and Megan & Ben

23min - Kan man kamma hem titeln med en t-shirt och ett par jeans? Eller behövs det en garderob full av färggranna kläder för att stå sig i konkurrensen?

Ellie & Harley and Daniel & Jessica

23min - Två fästmör – en vältränad och en kurvig – skäms inte för att de försöker besegra varandra. En 21-åring använder sin ungdom som ett vapen mot sin äldre pojkvän.

Fay & Jossy and Bradley & Alex

23min - Två bästisar som träffades på en skönhetstävling vill bevisa vem som är hetast, och en pojkvän med galen klädstil försöker vinna publikens hjärtan.

Deni & Toby and Nelly & Shane

23min - Ett par som träffades via Facebook duellerar om vem som är sexigast och Nelly och Shane, som varit ihop länge, blir extremt tävlingsinriktade i sin jakt på uppmärksamhet.

Paige & Danny and Chelsea & Sylvia

23min - En tjej med sexig stil jämförs med sin pojkaktiga flickvän. Glamour ställs mot grunge när ett udda par tävlar om vem som är hetast.

Vicky & Josh and Daryl & Laura

23min - Två träningsfanatiker ställs mot varandra. Ett gulligt par som nyligen gått ner i vikt får förnyat självförtroende.

Mike & Isa and Mitch & Nicole

23min - En chic kvinna från Paris uppmanar sin snobbige kille att tänja på gränserna. Ett tatuerat par får en ny look och en ny syn på sitt kärleksliv.

Sabrina & Callan and Joe and Ida

23min - En politikintresserad modell utmanar sin gymälskande pojkvän. En sminkentusiast och hennes skäggprydde snygging kommer fram till vem som är den mest naturliga skönheten.

Darren & Charlotte and Matt & Rachel

23min - En personlig tränare ställs mot sin tävlingsinriktade flickvän. Ett par använder tävlingen som ett sätt att hitta gnistan i förhållandet.