Stream, Rent, or Buy

Episode 14: Säsongsavslutning - Season's End

30min - När en snöstorm når Pioneergården skyndar sig Ryan att färdigställa en Tiki-bar. Mark och Pete försöker få grepp om deras mest egendomliga jobb hittills.

Episode 13: Big Relief

30min - Pioneerchefen Bryan Sr. ger Paul och Pete deras viktigaste jobb hittills, att snida ett minnesmärke åt en av Bryans vänner. Mark hjälper Ryan att landa ett nytt kontrakt!

Episode 12: Strange Bedfellows

30min - Mark landar ett stort uppdrag, han ska snida en säng men har aldrig gjort det innan. Ryan introducerar issniderier för Little Man, något som visar sig vara ett monsterjobb.

Episode 11: Something's Afoot

30min - Pete och Ryan tävlar om att snida en pumafamilj medan den unika utmaningen om att få arbeta med facklan för de Kanadensiska spelen får Mark riktigt uppspelt.

Episode 10: A Wing and a Prayer

30min - Ryan får i uppgift att snida en gigantisk örn och kläcker en plan för att värva Pete för hans djurexpertis. Bryan Sr. ber sin sonson attgöra ett arbete för en släktings butik.

Episode 9: Face Off

30min - Pete och Mark är oense gällande ansiktsuttrycket på ett björnsnideri. Ryan lär juniorerna hur de kan göra snabba pengar genom småarbeten för en hantverksmässa.

Episode 8: Locking Horns

30min - Mark och Paul blir osams gällande utformningen av ett picknickbord. Dean får sitt första solouppdrag av en lokal kyrka, men lyckas han avsluta jobbet?

Episode 7: Don't Bet On It

30min - Fyra i teamet får i uppdrag att göra pelare åt ett lusthus. Alla måste ha samma proffsiga stil, men bara tre av killarna är proffs. Ryan och Dean överraskar sina chefer med nya lunchbänkar.

Episode 6: Battle of the Bench

30min - Ryan och Kens olika personligheter och stilar hotar att försena ett arbete för en Colorado-klient. André begär hjälp av Dean och Cento för att snida ett speciellt minnesbord åt armén.

Episode 5: The Last Resort

30min - Ken får i uppdrag att snida ett valv för en rekreationsort som ägs av en av Pioneers mest krävande kunder. Teamets juniorer slåss om att skapa de populäraste alstren i en välgörenhetsauktion.

Episode 4: Tree of Life

30min - Ett kontrakt för ett släktträd inspirerar Paul till att arbeta med sin son Jakob, men kan det förstöra deras relation? Dean landar ett jobb där han får visa Ken sin kultur.

Episode 3: Chip Off the Old Block

30min - Ett sällsynt kontrakt för en trädgårdsspaljé får Ken att drömma stort, men jobbet förvandlas snart till en mardröm. Pauls son Jacob börjar i teamet, men hans första jobb går inte som tänkt.

Episode 2: Pain of Thrones

30min - När en amerikansk senator beställer ett massivt, medeltida matbord beslutar Paul att bygga ett bord passande en kung. Men en tajt deadline och överdriven design får teamet att svettas.

Episode 1: First Cuts

30min - Mark oroar sig för att Ryan inte ska vara skicklig nog för att skapa en totempåle. Samtidigt ger veteranen Pete Ryan företagets nybörjare ett överraskningsjobb att sätta sina tänder i.