Stream, Rent, or Buy

Episode 6

13min - Vardagen är tuff för Adam Berg i New York, där han längtar hem till barndomshemmet i Linköping. Matija Prskalo däremot är kvar i Istanbul och har inget emot att offra allt för att få fortsätta leva modelldrömmen. Fotografen Erik Lundback tar oss med på annorlunda modeplåtningar och Sebastian Magnusson har äntligen kommit hem från Hongkong. Del 6 av 6.

Episode 5

13min - Vi träffar Andreas Brunnhage i Hamburg. Mellan jobb och castingar filosoferar han om livet och kärleken. I Stockholm jobbar 27-åriga modellen Hadrien Streichenberger som börjar känna att åren har kommit ikapp honom. Hur länge kan man fortsätta modella innan det är dags att gå i pension? Marcus Zetterberg försöker kliva ut ur modevärlden och satsa på sina drömmar istället. Del 5 av 6.

Episode 4

13min - Marcus Zetterberg försöker hantera modevärldens baksidor. Efter att ha jobbat flera år utomlands är han nu tillbaka i Stockholm, utbränd och deprimerad. Samtidigt tar toppmodellen Texas Olsson oss igenom stressen och modevisningarna under Stockholms Fashion Week. Del 4 av 6.

Episode 3

13min - Sebastian känner sig alltmer obekväm i Hongkong och han börjar tvivla på om han är rätt man för jobbet. Andreas Brunnhage ger sig glatt av för att jobba i Hamburg medan Marcus Zetterberg går på castingar och jobb i Stockholm medan han inser att modell-livet kanske inte kan hålla i längden. Del 3 av 6.

Episode 2

14min - Livet som modell kan vara ensamt. Matija längtar efter kärleken och träffar en brasiliansk modelltjej. Vi får följa Adam på en kalsongplåtning bland skyskraporna i New York. Sebastians första möte med modeindustrin i Hongkong är allt annat än vad han hade förväntat sig. Del 2 av 6.

Episode 1

13min - Modellen Adam Berg tar oss med i sin vardag som modell i New York. Matija Prskalo har lämnat allt han har i Sverige för att satsa på en modellkarrär. Nu befinner han sig på äventyr i Istanbul. Sebastian Magnusson förbereder sig för sitt första utlandsjobb, i Hongkong. Del 1 av 6.