Stream, Rent, or Buy

Episode 6

28min - Ligan är nu omringad i den lilla sommarstugan utanför Sala och när polisen använder tårgas tvingas de slutligen ut i snön och kan äntligen gripas. De medlemmar som hoppat av innan rånet i Heby grips på olika platser i landet. Nu börjar en omfattande och turbulent rättegångsförberedelse. Slutet för en av Sveriges våldsammaste rånarligor är här, men frågan är om de kommer att prata. Del 6 av 6.

Episode 5

28min - Vintern 1993 står ligaledaren ensam kvar med några få medhjälpare. Två av bröderna har hoppat av och lämnat Stockholm, men behovet av pengar finns fortfarande kvar. Det är nu ligaledaren tar in sin egen far och tillsammans planerar de ett rån mot banken i Heby. Rånet lyckas, men polisen tar upp jakten och den slutar med att rånarna kör ner i diket. Nu står helt plötsligt både polis och barnfamiljer i ligans väg när de med skarpladdade automatvapen går upp på landsvägen för att få tag på en förbipasserande bil att fortsätta flykten i. Del 5 av 6.

Episode 4

29min - Ligaen gjer nye postran som oppvarming til hundreårets kupp: Eit trippelran mot posten og to bankar i Ullared.

Episode 3

28min - Ligaen har gjort eit postran i Svedmyra. No slår dei til med eit dobbeltran mot banken og posten i Ösmo.

Episode 2

28min - Med parykkar, kostyme og stolne våpen gjer banden sitt fyrste kupp: Ein verdistransport i Farsta.

Episode 1

27min - Hausten 1991 blir eit våpenlager utanfor Stockholm rana. Banden, som seinare blir omtala som "Militærligaen", stel hundrevis av våpen.