Stream, Rent, or Buy

The Last Stand

23min - Sara och Mia gör en liten avstickare på väg till skolan, och i Centopia har slutstriden börjat. Sara upptäcker att det kan vara en fördel att vara blind.

The Big Sleep

23min - Sara måste bestämma sig för en skola. Samtidigt kan älvorna i Centopia inte lösa ett mycket viktigt pussel.

Seeing in the Dark

23min - Mia är försvunnen – både i den verkliga världen och i Centopia. Vart har hon tagit vägen? Kan Sara övervinna sitt funktionshinder och hitta sin vän?

Episode 23: Heist on Dark Castle

23min - Sara och Mia försöker hitta ett sätt att ta sig till Centopia tillsammans. Drakon är extremt nöjd med de taggiga vinrankornas utbredning.

What Is Your Desire?

23min - Mias armband går sönder medan hon befinner sig i den verkliga världen, och i Centopia ger sig älvorna ut på ett uppdrag som visar deras bästa och sämsta sidor.

Ziggo Moves Out

23min - Mia och Sara fastnar i ett åskväder och i Centopia sprider vinrankorna ut sig överallt. Ziggo visar vad han går för när en ny kristall dyker upp.

Return to Rainbow Island

23min - Mia och Sara äter glass, och i Centopia tjuvlyssnar en drake på Dax och Gargonas senaste kidnappningsplaner.

Episode 19: The Shyest Unicorn

23min - Sara får äntligen veta sanningen om Centopia, medan enhörningarna oroar sig över de taggiga vinrankorna som tar över deras ängar. Älvorna kan inte enas om en plan.

Bluebardo in Trouble

23min - Mia och Mo hjälper en fjäril att ta sig ur sin puppa, men Dax försöker stoppa den första flygturen. Phuddles presenterar en mjukgörande uppfinning.

Giant Butterfly

23min - Att ta med sig en pingvin från nordligare breddgrader till Centopias varma klimat är inte särskilt snällt. Mia och älvorna försöker ställa allt till rätta.

Under the Heartleaf Tree

23min - Nordanvinden i Centopia är ovanligt stark och kylig. Till och med skurkarna börjar huttra och försöker komma på nya sätt att hålla sig varma.

Moonstruck

23min - Det är Mias födelsedag i den verkliga världen och fullmåne i Centopia. Båda händelserna är värda att fira – för människor såväl som älvor.

The Six-eyed Monster

23min - Fabio är fortfarande rädd för hästar i den verkliga världen. I älvornas värld strövar ett monster omkring, så Mo och Mia inleder jakten på besten.

Freeze and Snoot

23min - Älvorna och enhörningarna lyckas tillsammans hitta ett sätt att fungera i samklang med naturen istället för att motarbeta den, samtidigt som Mia ägnar sig åt kycklingar.

Finding Simo

23min - Mia, Yuko och Mo ger sig ut för att hitta de älvor som lämnat dalen för länge sedan. I den verkliga världen försöker Mias vänner övervinna sina rädslor.

Episode 11: Glowing Arrows

23min - En tjuvlyssningsincident leder till en spricka mellan Yuko och de andra. Samtidigt följer Dax och Gargona en väg som leder till de dimmiga bergen.

Circle of Life

23min - Älvorna leder Dax och hans gäng på villovägar medan Mia och Kyara ger sig ut på en utflykt. Det hela slutar med att de måste rädda ett gäng fåglar som hamnat i knipa.

Night Becomes Day

23min - Nattrankan sprider sig och Mia skyndar sig för att rädda drakäggen innan det är för sent. Den enda som kan hjälpa är solenhörningen, men kommer han att gå med på det?

Highest Bidder

23min - Räcker det med kärlek, pengar och mat för att få tag på nästa hjärtkristall? Mia och Mo får snart veta svaret, men bara efter att de fullbordat ett räddningsuppdrag.

Phuddle Moves Out

23min - Gargona och Dax besöker Polytheus, som har något i sin ägo som hela Centopia är ute efter. Phuddle har en ny, spännande och mycket rosa uppfinning.

Unicorn Kindergarden

23min - Onchao är trött på att ta hand om lillasystern Kyara hela dagen, så Mia erbjuder sig att hjälpa till. Medan hon passar det lilla fölet funderar hon över gåtans nästa del.

Sister Wracked

23min - Skolproblem i verkliga livet och syskonintriger i Centopia får stå åt sidan när Mia ger sig ut på en vild jakt efter nästa hjärtkristall.

Return to Bolobo Mountain

23min - Centopias hjärta är i fara, och Mo, Mia och Yuko inleder genast ett räddningsuppdrag. Samtidigt anklagar Pan-kungen dem för stöld.

King and Queen Asleep

23min - Kungen och drottningen försöker stoppa nattrankan, men faller offer för dess sövande krafter. Nu måste Mia och Onchao hitta ett sätt att väcka det sovande kungaparet.

Arrival of the Bug Men

23min - Mia stöter på en ny fiende, medan Onchao lär sig att kontrollera sina nya krafter – och lär sig sina begränsningar.

Episode 1: Kyara’s Birth

23min - Mia blir jätteglad när Lyrias enhörningsföl Kyara föds. Hon upptäcker också att Onchao fått nya krafter, när han skyddar sin mamma och syster från en fiende.

Right arrow ShowsRight arrow Mia and Me