Stream, Rent, or Buy

Episode 26: Breaking the Spell

23min - I säsongsavslutningen försöker Mia och vännerna hindra Rixel från att lämna Centopia med Ono. Samtidigt tar tävlingen en oväntad vändning där hemma.

The Strongest Team

23min - Mia svär att hon ska hämta hem Violetta från Centopia i tid till den stora tävlingen. Samtidigt tänker Violetta bevisa att hon står på älvornas sida.

A Sticky Situation

23min - Efter att Violetta har försvunnit upptäcker Mia sanningen om Varia och kräver att hon berättar allt för Mo och Yuko.

Hide and Seek

23min - Rixels apa stör älvornas kurragömmalek i Svarta skogen, och Mia börjar ändra uppfattning om Violetta.

The Rainbow Spring

23min - Mia låter Mario ta del av en stor hemlighet. När älvorna ger sig iväg för att samla regnbågsvatten hamnar Varia i kläm mellan Rixel och sina nya vänner.

The Unicorn King

23min - Mia och vännerna gör en fantastisk upptäckt medan de utforskar en hemlig ö. Grevinnan stannar till vid gården för att ge farfar Renzo ett erbjudande.

Episode 20: Journey to the North

23min - Violetta smyger sig in på gården för att hitta Mias magiska bok. Både älvorna och Rixel packar för en resa till det kyliga Norrhornet.

The Fiery Flower

23min - Farfar Renzo hjälper Violetta och hennes mamma. I Centopia letar älvorna efter en magisk blomma, samtidigt som Varia blir kompis med drottning Mayla.

A Shower of Pollen

23min - Rixels nya spion försöker sära på älvorna när de letar efter ledtrådar till Onos öde. Hemma på gården leder en vänlig gest till något gott för Mia.

Choosing Sides

23min - Älvorna förbereder sig för att leta efter den sanne enhörningskungen, men Rixel har lagt ut fällor över hela Centopia. Mia och farfar Renzo överraskar Mario med en gåva.

Crossing the Rainbow Bridge

23min - Mia och vännerna beger sig till Regnbågsön med Rixel strax bakom sig, medan Varia lär sig flyga och Onchao skaffar en ny vän.

My Name is Varia

23min - Violetta följer efter Mia in i Centopia efter att Mias armband har gått sönder. Under tiden försvinner ringarna från slottet.

The Whistling Bolobo

23min - Mia och Mario upptäcker något överraskande om Violetta. I Centopia söker älvorna upp den visslande bolobon för att be om hjälp.

Episode 13: Return to Panthea’s Castle

23min - Oraklet skickar tillbaka Mia och vännerna till Pantheas slott för att leta efter den sista ringen, men Rixel och Gargona är hack i häl.

That's What Friends Are For

23min - Älvorna ger varandra presenter för att fira vänskapsdagen, samtidigt som Rixel tar hjälp av Polytheus för att leta rätt på den sista ringen.

The Unwanted Roommate

23min - Mia planerar att låta Safir vara med i en tävling, men det går inte särskilt bra. I Centopia börjar ett av Rixels djur leta efter skatter i slottet.

Dancing with Stars

23min - Mia, Mo och Yuko beger sig ut i öknen för att försöka få klarhet i oraklets spådom om att de kommer att dansa med stjärnorna.

Episode 9: Speaking with Stones

23min - När de hjälper Onchao att hitta hans pappas krona får Mia och vännerna ge sig i kast med Blåsiga klipporna. Hemma på gården har Mia svårt att hålla ett löfte.

A Father's Feather

23min - Mia räddar Violettas häst från ett grymt öde och ger sig sedan iväg för att hitta den försvunne Onchao innan Rixel får tag i honom.

Beyond the Wall of Vines

23min - Mia och Yuko beger sig mot hjärtat av Svarta skogen för att ta reda på mer om Rixels trolldryck. Farfar Renzo låter Mia ta hand om gården.

The Spell of the Green Fluid

23min - Marios farmor kommer på besök och väcker liv i gården. Samtidigt förbereder Rixel ett nytt vapen för att besegra älvorna och fånga in Onchao.

Episode 5: The Ghost of Blackwood Forest

23min - Mia och hennes vänner ger sig in i en hemsökt skog för att samla ihop pepparfrukter att försvara Centopia med. Samtidigt försöker Violetta locka bort Mario från gården.

Dragons in Danger

23min - Farfars gård är i farozonen, så Mia kommer på ett sätt att tjäna pengar. I Centopia skyndar sig Mia och hennes vänner för att rädda drakarna från Rixel.

The Animal Guardians

23min - Mia och hennes farfar får problem med en elak granne. I Centopia gör Rixel upp en plan för att ta tillbaka sina djur.

Behind the Curtain

23min - Mia och Yuko tar sig bakom kulisserna på Rixels cirkus för att ta reda på vad han har i kikaren. Hemma på gården blir Mia överraskad när hon får se ett bekant ansikte.

Episode 1: The Mysterious Visitor

23min - När hon besöker sin farfars gård återvänder Mia till Centopia precis när den mystiske Rixel anländer med sin svävande cirkus.

Right arrow ShowsRight arrow Mia and Me