Stream, Rent, or Buy

C More: Mia og meg (1) - episode 26 (Norsk tale)

23min - När Mia rycks tillbaka till den riktiga världen precis när hon ska möta Panthea blir hon mer beslutsam än någonsin om att återvända till Centopia.

Panthea's Proposal

23min - Medan Panthea och hennes armé letar efter Onchao passar Mia på att söka igenom den onda drottningens palats efter den sista trumptus-biten.

Tears of Joy

23min - När en film leder till att Mia drömmer om Centopias prins Mo förs hon till det magiska riket för att hjälpa honom att stoppa en torka som den onda Panthea orsakat.

Choosing Sides

23min - Mia och alverna reser till vattnen som styrs av Polytheus, som fått tag på en del av trumptusen som han inte så gärna vill byta bort.

Under the Moon

23min - När Mia säljer godis för att samla in pengar till välgörenhet väcks hennes tävlingsinstinkt, och i Centopia måste hon rädda Yuko och Mo från ett jordskred.

Against the Wind

23min - Mia arbetar med ett skolprojekt när hon kallas till Centopia, där en kraftig vind sveper iväg henne ut i ödemarkerna med en bruten vinge.

Cave of Truth

23min - Istället för att intervjua Violetta för skoltidningens räkning beger sig Mia till Centopia. Väl där tappar hon minnet och ger sig ut på en resa för att hitta det igen.

The Panned Piper

23min - Mia paras ihop med den dominanta Violetta i ett naturkunskapsprojekt, och dessutom måste hon se till att Phuddles nya musikinstrument inte hypnotiserar alla i Centopia.

C More: Mia og meg (1) - episode 18 (Norsk tale)

23min - Mia träffar en kille i den riktiga världen som ser precis ut som prins Mo, och i Centopia vikarierar Mo som kung medan hans kungliga föräldrar ligger sjuka i influensa.

All Dressed Up

23min - En pinsam modemiss får Mia att fly till Centopia, där ett liknande problem uppstår när hon förbereder sig inför prinsessbalen.

C More: Mia og meg (1) - episode 16 (Norsk tale)

23min - Mia tvingas följa med Violettas gäng på en campingutflykt, och i Centopia måste hon rädda en enhörning från Panthea och Gargonas ondskefulla plan.

Miss Know-It-All

23min - Mia ställs inför en ny och lurig rumskompis i den riktiga världen och en svekfull ny varelse i Centopia. Nu vet hon inte vem hon kan lita på i någon av världarna.

The Wizened Woods

23min - Märkliga ljud i korridoren håller Mia vaken, och i Centopia är hon och hennes vänner på jakt efter en trumptus-bit i en hemsökt skog.

The Fire Unicorn

23min - Violetta stjäl Mias steppskor precis innan skolans talangjakt, och i Centopia närvarar Mia vid en ceremoni till Onchaos ära.

Phuddle's Foibles

23min - Violetta gör pastatillverkningen till en katastrof för Mia, som beger sig till Centopia för att följa med Phuddle på en resa till en läskig plats.

All That Glitters

23min - En scen under en dramalektion där Mia ska kyssa Vincent leder till att Mia flyr till Centopia och till mindre läskiga saker, som Gargonas armé av drakburna varelser.

The Blossom Tree

23min - Mia försöker ta med sig Vincent till Centopia, men kommer dit ensam, precis i rättan tid för att kunna skydda enhörningarna från en frestelse.

C More: Mia og meg (1) - episode 9 (Norsk tale)

23min - Paula spiller lim på omslaget till Mias magiska bok, och Mia och alverna försöker rädda en liten drakunge som har blivit kidnappad.

Ziggo's Day Off

23min - Efter en katastrofal lektion i vett och etikett beger sig Mia till Centopia, där hon och hennes alvvänner måste ta tillbaka en trumptus-del från Gargona.

Hope in Pieces

23min - Mias sorg över händelserna i Centopia följer henne till den riktiga världen, men i det magiska riket måste hon trösta en lika ledsen och ensam Onchao.

C More: Mia og meg (1) - episode 6 (Norsk tale)

23min - Mia flyr till Centopia och upptäcker att Onchao har den magi som krävs för att återställa ödemarkerna och att Gargona och hennes armé har kidnappat Lyria.

The Golden Son

23min - I den riktiga världen hindrar Vincent Violetta från att stjäla Mias bok, och i Centopia får Mia se en enhörning födas.

Trumptus Lost

23min - Mia ger sig iväg för att rädda Lyria, men snart har hon själv gått vilse och tappar en värdefull trumptus längs vägen.

Restoration

23min - Mia flyr från ett matteprov och den elaka Violetta, och när hon kommer till Centopia hittar hon trumptusen i bitar på grund av en tankspridd och fumlig Phuddle.

Centopia's Hope

21min - Mia lämnar en besvärlig dag bakom sig och försöker ta sig in i Centopia, men upptäcker att hon nu behöver ett lösenord. Vincent rycker ut, men kan hon lita på honom?

Talking to Unicorns

23min - Mia placeras på en otrevlig internatskola och hittar en speciell present från sin pappa: en bok som för henne till den magiska världen Centopia.

Right arrow ShowsRight arrow Mia and Me