Stream, Rent, or Buy

Episode 8

44min - Alex Charvat og Kevin Gilman er byggeriarbejdere og minegraverentusiaster, der omdanner dvalende guldminer til blomstrende arbejdssteder og smukke ejendomme.

Episode 7: Seeking Ore

43min - De moderne guldgravere Alex og Kevin hjælper Judd og hans familie med at genåbne en mine og bygge tre yderst tiltrængte vejrbestandige bygninger, før vinteren kommer.

Episode 6

44min - Alex Charvat og Kevin Gilman er byggeriarbejdere og minegraverentusiaster, der omdanner dvalende guldminer til driftige arbejdssteder og smukke ejendomme.

Episode 5: Desert Digging

43min - Alex og Kevin kæmper imod vejret i Arizona, imens de hjælper mineejeren James med at gøre sin jordlod til 200 dollars profitabel. Alt ændres, da de gør en overraskende opdagelse.

Episode 4: Poor Man's Mine

43min - En minegraver i tredje generationsled har store drømme om at genåbne sin fars sølvmine, men ustabile forhold gør hjælp nødvendig. Alex og Kevin påtager sig at restaurere den.

Episode 3: Paydirt Or Bust

44min - Alex og Kevin renoverer en mines maskinpark, så minen kan begynde at give indtægt. Gutterne forhandler en aftale på plads, der kan give dem deres hidtil største overskud.

Episode 2: Golden Cabin

43min - Alex og Kevin tilbyder at renovere parrets nedslidte, 30 år gamle hytte, men hvis jorden ikke giver afkast, skal de måske indgå en aftale.

Episode 1: Cabin In The Sky

44min - Alex og Kevin hjælper et par med at bygge en hytte på deres nykøbte jordlod. Det eneste problem er at komme frem til den afsidesliggende ejendom - det kræver en helikopter!