Stream, Rent, or Buy

Goodbye, New York

43min - Kim når frem til en beslutning om sit ægteskab, og familien forbereder sig på at forlade New York.

Voices From Beyond

43min - Kim besøger et medie for at kommunikere med sin afdøde far. Kris' søster kommer til byen.

Family Therapy

43min - Kim lader sine frustrationer med sin mand, Kris Humphries, gå ud over sine søstre og Scott.

Kim Takes Dubai

22min - Kim rejser til Dubai med sin mor og indser, at hun morer sin fortrinligt uden sin mand. I New York laver Kourtney og Khloe en drengestreg med Kris.

Episode 6

22min - Kourtney og Kim rejser til Mystic for at slappe af, mens Kris og Scott tager til Toronto og ender i store problemer.

Questionable Actions

43min - Kris Humphries sætter spørgsmålstegn ved Jonathans seksualitet. Kourtney begynder at interessere sig for kuponer, og Scott foretager et stort, impulsivt indkøb.

True Colors

43min - Kim finder ud af, at en ven er ved at skrive en afslørende bog om hende. Scott forsøger at finde tilbage til sine jødiske rødder.

Three's a Crowd

43min - Kims beslutning om at droppe sin prævention fører til uventede komplikationer i forholdet til hendes mand Kris Humphries, som ikke er sikker på, at han er klar til at få børn. Scott giver Kourtney et interessant tilbud i et forsøg på at pifte deres sexliv op.

Go Get Your Man

43min - Khloe kommer på besøg for at hjælpe Kim og Kourtney med deres parforholdsproblemer. Hun sender fluks Kim til Minnesota for at overtale Kris til at komme tilbage til New York.

Episode 1

43min - Sæsonpremieren begynder med, at nygifte Kim og Kris bor hos Kourtney og Scott, men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt.