Stream, Rent, or Buy

Episode #18.7

Family Matters

41min - I sista avsnittet innan säsongsuppehållet bråkar familjen över att Kim inte längre vill vara värd för den årliga julfesten. Samtidigt kämpar Scott för att prata om sina föräldrar när han återförenas med en gammal släkting.

Surprise, Surprise

41min - Khloe och Kim planerar en episk överraskning till Coreys födelsedag samtidigt som Khloe står inför ett tufft val gällande reproduktion. Dessutom kämpar Kim mot klockan för att hjälpa en dödsdömd fånge som bara är dagar ifrån sin avrättning.

In the Blink of an Eye

41min - Khloé grubblar över om hon borde släppa iväg sin dotter till Cleveland för att besöka Tristan. Samtidigt överväger Kylie att genomgå ett läskigt medicinskt ingrepp.

Date My Daughter

41min - Kris känner sig skyldig när hon uppnår en sexuell höjdpunkt i sin relation. Khloé har svårt att hitta sin vanliga produktivitet och försöker att skjuta fram sin deadline. Scott får panik inför ett offentligt tal han ska hålla.

Fights, Friendships, and Fashion Week, Part 2

41min - Efter bråket beger sig Kim och Kourtney mot Armenien för att döpa sina barn. Kourtney överväger en stor livsstilsförändring och Kris blir alldeles utom sig av oro när hon inser att Kylie är för sjuk för att fullfölja planen i Paris.

Fights, Friendships and Fashion Week Pt. 1

41min - Säsongsstart. Khloe sätter ner foten när hon känner att Kim kommer för nära hennes ex och sjukdom hotar att sabotera Kylies resa till modeveckan i Paris. Dessutom blir Kourtney konfronterad av Kim och Khloe om den senaste tidens händelser.