Stream, Rent, or Buy

Episode 17

46min - Efter att ha överlevt en dödlig hjärtattack, leder Ken sitt team på ett av deras svåraste bärgningsuppdrag någonsin.

Episode 16

46min - En förlorad last med timmer ställer till det för Jamie, Colin och Paris. Al försöker rädda en sjunkande grävmaskin. Colin måste ta ett tufft beslut gällande sin framtid.

Episode 15

46min - När en brinnande lastbil som fraktar fryst kyckling står fast på motorvägen måste Cam och Jamie skynda dit för att få bort den. En tippad timmer-lastbil blir problematisk för teamet.

Episode 14

46min - Cam och Brandon slår sig samman för att rädda en timmer-lastbil. Al måste gräva ut en begravd trailerdragare från vägen "The Coq".

Episode 13

46min - Jamie och hans bärgarbröder snackar om äventyren de upplevt genom serien. Al, Ken, Jason och Mitch delar med sig av berättelser och ger råd kring några av deras mest spektakulära bärgningsjobb.

Episode 12

46min - Två team slår sig ihop för att bärga en stor långtradare som sitter fast. En övergiven lastbil utmanar Jamie. Gord skickas iväg på ett smutsigt jobb med en grävmaskin som sitter fast i lera.

Episode 11

46min - En fasansfull krock där en av deras egna är involverad chockerar teamet. Dylan och Merv går ihop för lyfta en tung last från motorvägen.

Episode 10

46min - En polarvirvel kommer med extrem kyla och brutala arbetsförhållanden till de som arbetar på vägen. Colin kämpar med att bärga en fastfrusen lastbil.

Episode 9

46min - James försöker få bort ett tippat släp som är lastad med tunga dörrar. En långtradare utrustad med ved sätter Cam och Colin på prov. Al och Gord måste få undan en container med skräp från motorvägen.

Episode 8

46min - När en traktorlastbil klamrar sig fast vid kanten av ett berg måste Merv, Mitch och James gå ihop för att tillsammans rädda lasten. Jamie Davis kommer med en gåva till teamet.

Episode 7

46min - Merv får i uppdrag att öppna vägen efter en kollision i Fraser Valley. Jamie får sig en utmaning när han måste åka med sitt bärgningsfordon 200 mil norrut.

Episode 6

46min - En bärgning vid botten av en klippa leder till att James och Adam hamnar på tunn is. Colin gör en lagning vid vägkanten i mitten av en snöstorm. Al och Gord försöker få bort ett hus från motorvägen.

Episode 5

46min - En lastbil fylld med gods har slitits itu på vägen, vilket har gjort att hundratals paket har spridits för väder och vind i området.

Episode 4

46min - Jamie, Colin och Cam kämpar i kraftigt regn för att få bort en långtradare som har tippat över och blockerar motorvägen.

Episode 3

46min - När en tipplastbil åker in i tätt buskage, måste Al Quirring och hans söner agera skogsarbetare för att få loss det tunga fordonet från både träd och sly.

Episode 2

46min - Jamie testar gränserna med hans bärgningsfordon i ett grustag. Mitch och James försöker rädda en pickup-camper från en isig klippa.

Episode 1

46min - Ett plötsligt snöfall överraskar lastbilschaufförerna vilket gör att Jamie Davis hamnar öga mot öga med lastbil som fraktar bränsle.