Stream, Rent, or Buy

Episode 13: O Brave New World

43min - Sarah försöker få teamet och botemedlet bort från ön, och Peters inblandning i Alans destruktiva plan leder till en explosiv upplösning på deras fejd.

Episode 12: The Ascendant

42min - Alan och Julia letar efter moderträdet och försöker omintetgöra en dödlig plan. Kyle och Jordan försöker fly från ön och Peter tar över klostret.

Episode 11: Plan B

42min - Julia förbereder sig för att överföra fostret från Jordan till Amy. En sista desperat plan ser till att patogenen aldrig kommer att lämna ön.

Episode 10: Mother

41min - Kyles sjukdom blir värre och teamet måste skynda sig att hitta trädet med den röda saven. Syster Amy köpslår med Julia om odödlighet och Peter gör en upptäckt.

Episode 9: Ectogenesis

42min - Julia och Sergio kommer till klostret, och Winger går på jakt efter ett motgift i skogen med Alan och Kyle.

Episode 8: Vade in Pace

42min - Kustbevakningen kommer till ön med dåliga nyheter. Syster Amy kämpar mot broder Michaels planer och spelar ut sina kort.

Episode 7: Cross-Pollination

42min - Ön förvandlas till ett helvete för Alan och Sarah. Nyheter om broder Michael får Julia att åka till St. Germain.

Episode 6: M. Domestica

42min - När klostret hamnar i fara på grund av ett nytt utbrott tvingas teamet samarbeta. Julia är i Paris på jakt efter svar.

Episode 5: Oubliette

43min - Peter avslöjar Alans hemlighet, och Kyle stöter på motstånd när han försöker sätta fruktodlingen och bikupan i karantän.

Episode 4: Densho

41min - En arbetare utvecklar sjukdomen efter ett bistick och Peter ber om hjälp att handskas med Alan. I framtiden gör Julia ett riskabelt flyktförsök.

Episode 3: Scion

39min - Jordan och Peter lämnar tryggheten bakom sig och ger sig in i skogen för att samla in prover. Syster Amy kläcker en plan för att bli av med dem för alltid.

Episode 2: Reunion

43min - På ön blir Sarah misstänksam när ett barn oförklarligt tillfrisknar. Caleb och Julia upptäcker hemligheter när de gräver upp Alans grav.

Episode 1: San Jose

41min - När alla passagerare ombord på The Mist of Avalon utom en drabbas av en dödlig mikrob måste Peter, Sarah och Kyle utforska en mystisk ö för att ta reda på mer.