Stream, Rent, or Buy

Edelweiss

21min - Medan byn firar att farfars bro är färdigbyggd planerar Heidi och Klara en picknick, men familjegräl hotar att förstöra det roliga.

Forgiven

21min - När Klaras pappa och farmor kommer på besök blir Peter rädd att de är ute efter honom och rymmer. Heidi försöker övertyga honom att komma tillbaka.

The Wheelchair

21min - Peter blir avundsjuk när Heidi ägnar all tid åt Klara, så han tar Klaras rullstol. Vännerna har ett fruktansvärt gräl – som slutar med en rejäl överraskning.

Friedrich

21min - Fröken Rottenmeier blir chockad när hon ser ett välbekant ansikte i byn, och när mannen börjar arbeta för Heidis farfar hotar hon att åka hem.

The Devil's Bridge

21min - Farfar plågas av mardrömmar när han försöker bygga färdigt en bro han påbörjade för länge sedan. Heidi och Klara försöker reda ut vad som hände.

The Storm

21min - Fröken Rottenmeier ger sig ut för att hitta flickorna i bergen, men hon går vilse samtidigt som en stor storm närmar sig.

Goats Hour

21min - Klara kommer för att besöka Heidi, men fröken Rottenmeier vägrar att låta henne sova i stugan. Flickorna tänker ut en riskabel plan för att få henne att ändra sig.

Scavenger Hunt

21min - Karl ska flytta till en annan by, och tänker ge bort sin fossilsamling till vinnaren av en skattjakt. Heidi förstår plötsligt varför Theresa så desperat vill vinna.

The School Test

21min - Det är dags för ett viktigt prov i skolan när Peter upptäcker att någon har öppnat grinden och släppt ut alla hans getter. Nu måste han göra ett svårt val.

The Brooch

21min - Peters mormor behöver medicin men familjen har inte råd, så Heidi säljer en släktklenod. Allt verkar frid och fröjd tills en snöstorm stoppar tåget som fraktar medicinen.

The Broken Statue

21min - Heidi och farfar flyttar till huset i byn så att hon kan börja skolan där. Theresas familj är inte glada att se dem, men Theresa behöver farfars hjälp.

A New Goat in the Herd

21min - Heidi tar över som getgeneral när Peter måste rädda Karl ur en knipa. När Peters dräktiga get plötsligt börjar föda måste hon visa vad hon går för.

Back to Dorfli

21min - Heidi säger farväl till Klara och är äntligen på väg tillbaka till bergen, men det visar sig att farfar aldrig fick hennes meddelande och är på väg att flytta.

The Letter

21min - Heidi blir ledsen när farfar inte svarar på hennes brev, men snart får hon reda på att brevet aldrig skickades – och att någon i huset fortfarande har det.

The Ghost

21min - När sommaren kommer saknar Heidi bergen mer än någonsin. Fröken Rottenmeier och Klaras pappa undersöker vad de konstiga ljuden på natten beror på.

The Resignation

21min - Klara blir upprörd när geten gör fröken Rottenmeier så tokig att hon säger upp sig i protest. Heidi inser att det bara finns ett sätt att få guvernanten att stanna kvar.

Goats in the City

21min - När fröken Rottenmeier är bortrest tar Heidi och Klara hem en sjuk killing, samtidigt som butlern har en överraskning för moster Dete.

Clara Stands

21min - Heidi och farmor är oroliga att Klara har gett upp hoppet om att kunna gå igen, och gör allt de kan för att muntra upp henne. Under tiden börjar Klara öva i smyg.

At the Park

21min - Farmor tar med sig flickorna till parken där de träffar en ny kompis, men Klara blir avundsjuk när Heidi och Rudolf börjar jaga fjärilar.

Home Schooled

21min - När Klaras lärare kommer tillbaka efter sommarlovet upptäcker han att Heidi varken kan läsa eller skriva, så Klara försöker ordna så att de kan ha lektioner tillsammans.

Papa Returns

21min - Tjejerna ser fram emot att visa Klaras pappa de stora framsteg hon gjort med Heidis hjälp, men en olycka leder till att Heidi hamnar i onåd hos familjen.

The Promise

21min - När fröken Rottenmeier straffar Heidi för att ha smugglat in kattungar i huset måste Klara hitta ett sätt att rädda katterna från ett fruktansvärt öde.

Clara

21min - I stan skickas Heidi iväg för att hjälpa den rullstolsbundna flickan Klara, men först måste hon ta sig förbi flickans stränga guvernant, fröken Rottenmeier.

The End of Spring

21min - Precis när Heidi är redo att bli getgeneral kommer moster Dete för att hämta tillbaka henne till stan.

Save Sweetheart

21min - Heidi och Theresa bestämmer sig för att lägga sina skiljaktigheter åt sidan för att rädda en av getterna.

Attack the Treehouse

21min - När Karl och Theresa invaderar trädkojan kan Heidi och Peter inte enas om vad de ska göra. Heidi vänder sig till farfar för att få hjälp.

C More: Heidi (Norsk tale)

21min - När våren kommer upptäcker Peter att skatten han hade gömt i skjulet har försvunnit. Tillsammans med Heidi gillrar han en fälla för tjuvarna.

Beware of the Wolf

21min - Byborna ger sig ut för att jaga en varg som betett sig hotfullt mot en av deras getter, samtidigt som Heidi hittar en vargunge i skogen.

Trapped in the Manor

21min - Karl och Theresa jagar Heidi och Peter till farfars gamla hus i byn. Det hela slutar med att tjejerna blir fast på vinden, där ingen kan höra dem.

For a Loaf of Bread

21min - När Theresa lurar Heidi att köpa bröd som egentligen tillhör någon annan måste Heidi bevisa för hela byn att hon inte är någon tjuv.