Stream, Rent, or Buy

Episode 13: The Wrath of the Lamb

41min - Will Graham vill döda Francis Dolarhyde och i hans plan ingår Hannibal Lecter. Han kommer inte att ge upp, och han är beredd att betala vilket pris som helst.

Episode 12: The Number of the Beast Is 666

41min - Will Graham och FBI söker hjälp från Fredrick Chilton för att locka Francis Dolarhyde i en fälla med hjälp av Freddie Lounds röst.

Episode 11: And the Beast from the Sea

41min - Will Graham och Jack Crawford tror att Francis Dolarhyde kommer att slå till igen när det blir fullmåne, men de vet inte vem som står näst på tur.

Episode 10: And the Woman Clothed in Sun

41min - Röda draksymboler som hittas på brottsplatsen hjälper Will Graham och FBI att bättre förstå Francis Dolarhydes sjuka tankesätt.

Episode 9: And the Woman Clothed with the Sun

41min - FBI är ute efter seriemördaren Francis Dolarhyde och Will Graham ber Hannibal Lecter om hjälp med att skapa en gärningsmannaprofil av mördaren.

Episode 8: The Great Red Dragon

41min - Hannibal är inlåst på ett mentalsjukhus för brottslingar i Baltimore, men han är fortfarande farlig, och Jack Crawford måste fånga en ny mördare.

Episode 7: Digestivo

41min - Will Graham och Hannibal Lecter blir tillfångatagna i Italien av korrupta poliser som betalats av Mason Verger.

Episode 6: Dolce

41min - Bedelia Du Maurier och Hannibal känner på sig att deras tid i Florens närmar sig sitt slut. Hannibal planerar sin sista strid, och Will och Jack samarbetar igen.

Episode 5: Contorno

41min - Jack Crawford och Pazzi försöker hitta Hannibal i Florens. Alana Bloom fortsätter att arbeta med Mason Verger och blir orolig för sin säkerhet.

Episode 4: Aperitivo

41min - Fredrick Chilton överlevde skotten från Miriam Lass och jagar nu Hannibal Lecter. Bella ber Will att sluta leta efter Hannibal – uppdraget är för farligt.

Episode 3: Secondo

41min - Will Graham fortsätter sitt sökande efter Hannibal Lecter och beger sig till hans slott, samtidigt som Bedelia varnar Hannibal att inte förstöra sitt nya liv.

Episode 2: Primavera

41min - Polisen Rinaldo Pazzi blir misstänksam när Will kommer till Palermo. Pazzi tror nämligen att Hannibal Lecter och den lokale mördaren Il Mostro är en och samma person.

Episode 1: Antipasto

41min - Hannibal Lecter är i Florens med Bedelia Du Maurier efter att ha flytt från FBI. Han njuter av sitt nya liv och skickar ett meddelande till Will Graham.