Stream, Rent, or Buy

Episode 24: Säsongsavslutning - Perfect Storm

41min - Grey Sloan Memorial Hospital försätts i krisläge när stormen rasar, resurserna blir knappa och patienterna strömmar in i busslaster.

Episode 23: Readiness Is All

41min - Läkarna på Grey Sloan Memorial Hospital förbereder sig inför en superstorm som är på väg in över Seattle. Owens önskan att bli pappa blir starkare ju närmare han kommer Ethan.

Episode 22: Do You Believe In Magic

41min - Läkarna försöker stötta Bailey, men hon fortsätter att stänga ute alla. Efter en händelse med Ethans mormor blir Owen rädd att barnet ska hamna i fosterhem.

Episode 21: Sleeping Monster

41min - Baily blir föremål för en utredning från smittskyddsenheten på grund av att flera av hennes patienter har dött, samtidigt som Jackson och resten av styrelsen grälar om hur de ska hantera krisen.

Episode 20: She's Killing Me

41min - När Meredith och Derek får oroande nyheter vidtar de åtgärder för att trygga sina barns framtid. En grupp syrianska läkare kommer till Grey Sloan Memorial Hospital.

Episode 19: Can't Fight This Feeling

41min - En tankbil full med gas exploderar på en motorväg och många personer skadas - däribland sjukvårdaren Matthew.

Episode 18: Idle Hands

41min - Meredith är rädd att hennes ofödda baby inte ska må bra, Callie och Arizona försöker få tillbaka gnistan i sitt förhållande och Alex ger Jos pojkvän en hård match.

Episode 17: Transplant Wasteland

41min - Den oenighet och det kaos som orsakas av sjukhusets nya ledningsgrupp gör att en av läkarna ifrågasätter sin framtid på Seattle Grace.

Episode 16: This Is Why We Fight

41min - Ryktet om Seattle Graces ekonomiska problem sprider sig, så Catherine uppmuntrar Jackson att flytta till Boston. AT-läkarna är rädda att förlora jobbet.

Episode 15: Hard Bargain

41min - Medan sjukhuset närmar sig ekonomisk ruin måste Owen ta några svåra beslut. Bland annat måste han avstå från en dyr operation som skulle kunna rädda livet på ett barn.

Episode 14: The Face Of Change

39min - Tävlingen hårdnar när flera av läkarna slåss om att bli Seattle Graces nya ansikte utåt. April kommer in med ett akutfall.

Episode 13: Bad Blood

41min - Medan Derek och April jobbar dygnet runt för att hitta en lösning för sjukhuset, så försöker Cristina respektera önskningarna hos en familj vars son är döende.

Episode 12: Walking On A Dream

41min - Läkarna på Seattle Grace är på sin vakt när en nyanställd kommer till sjukhuset. Arizona kämpar med känslomässig och fysisk fantomsmärta i sin saknade kroppsdel.

Episode 11: The End Is The Beginning Is The End

41min - Meredith, Derek, Cristina och Arizona får viktiga nyheter om flygkrasch-stämningen och Richard undviker Catherines romantiska inviter.

Episode 10: Things We Said Today

41min - Bailey skjuter upp sitt bröllop och fortsätter med sina ansträngningar att rädda Adeles liv. Cristina och Owen är fortfarande osäkra på sin pågående skilsmässa.

Episode 9: Run, Baby, Run

41min - Medan Bailey förbereder sig inför bröllopet, grälar Meredith och Derek om huruvida han ska gå igenom nervtransplantationen som Lizzie ska utföra eller inte.

Episode 8: Love Turns You Upside Down

41min - Meredith ber Heather att göra allt hon kan för att hjälpa till med Dereks hand och Cristina drar igång en nyttig tävling mellan Stephanie och Leah.

Episode 7: I Was Made for Lovin' You

41min - Cristina och Owen försöker reda ut sin relation mitt under pågående rättegång. Bailey grälar med Ben om planerna för deras kommande vigsel.

Episode 6: Second Opinion

41min - Läkarna fortsätter att driva sin stämning samtidigt som de måste leva med sina skador. Under tiden lurar Arizona Bailey att hjälpa till med ett pediatriskt fall.

Episode 5: Beautiful Doom

41min - Meredith och Cristina fortsätter att försöka klara av livet efter flygkraschen och det ständigt växande ansvaret på deras respektive sjukhus.

Episode 4: I Saw Her Standing There

41min - Eftersom Meredith är medveten om att Derek kanske aldrig kommer att kunna operera igen, så slutar hon att prata om sina egna operationer. Samtidigt ringer Richard till Dr Catherine Avery för att be henne om hjälp med en komplicerad procedur.

Episode 3: Love The One You're WIth

41min - Överlevarna från kraschen står inför ett nästan omöjligt beslut som kommer att påverka resten av deras liv.

Episode 2: Remember The Time

41min - I den här episoden får vi se en tillbakablick på flygkraschen och följer var och en av läkarna när de försöker hantera smärtan och skadorna som orsakats av kraschen.

Episode 1: Going Going Gone

41min - Läkarna på Seattle Grace måste hantera efterdyningarna av förra säsongens flygkrasch och försöker gå vidare med sina liv.