Stream, Rent, or Buy

Episode 24: Säsongsavslutning - Flight

41min - En farlig situation gör att läkarna måste kämpa för sina liv samtidigt som de försöker rädda sina kollegor. Ben och Bailey tar ett beslut, Teddy får ett lockande förslag och Richard planerar en middagsbjudning för ST-läkarna.

Episode 23: Migration

41min - ST-läkarna väljer sina framtida befattningar, Mark erkänner för Derek att han fortfarande har känslor för Lexie och Arizona uppmuntrar sin vän att operera sig.

Episode 22: Let The Bad Times Roll

41min - ST-läkarna våndas inför examensresultaten, Arizonas barndomsvän behöver vård, läkarna försöker hjälpa en patient som saknar en tredjedel av sitt skallben och Julia vill ha barn med Mark.

Episode 21: Moment Of Truth

41min - ST-läkarna reser till San Fransisco för det muntliga provet, attraktion uppstår när Richard och Catherine stöter ihop på ett hotell och Alex känner sig skyldig.

Episode 20: The Girl With No Name

41min - Läkarna behandlar en okänd kvinna som visar sig vara huvudpersonen i ett fall som följs av hela landet. ST-läkarnas intervjuer inför befattningar efter utbildningen inleds och Richard får en oroande insikt när han besöker Adele.

Episode 19: Support System

41min - Cristina tvingar Owen att berätta alla intima detaljer om sin affär, Mark tar sin auktoritet på fullaste allvar när han kliver in som chef för en dag och Arizona, Callie och Bailey planerar en speciell kväll för Teddy.

Episode 18: The Lion Sleeps Tonight

41min - Ett förrymt lejon försätter liv och relationer i fara, Lexie hör Mark tala om att flytta ihop med Julia, Teddy börjar acceptera att Henry är död och Callie frågar ut Arizona om hennes tidigare relationer.

Episode 17: One Step Too Far

41min - Derek ber Meredith att samarbeta med honom på neuro-avdelningen igen, Catherine Avery kommer tillbaka till Seattle Grace och intresserar sig för Richard. Cristina misstänker Owen mer och mer och Morgan verkar bli förälskad i Alex.

Episode 16: If Only You Were Lonely

41min - Adeles tillstånd försämras och Richard funderar på att göra en förändring. En explosion på ett café gör att akuten blir full, Callie hjälper Meredith med studierna och Lexie hjälper Alex och Arizona att ta hand om en fånges för tidigt födda baby.

Episode 15: Have You Seen Me Lately?

41min - Amelia kommer till Seattle Grace för att be Derek om hjälp med ett fall.

Episode 14: All You Need Is Love

41min - Lexie vaktar Zola medan Meredith och Derek går ut själva på Alla hjärtans dag, Callie överraskar Arizona med en romantisk kväll och Ben försöker visa att han känner Bailey bättre än hon tror.

Episode 13: If/Then

41min - Meredith drömmer om hur hennes liv kunde ha blivit om hennes mamma hade varit frisk.

Episode 12: Hope For The Hopeless

41min - Richards 10 000:e operation är en levertransplantation på två systrar, Derek och Lexie tar sig an ett "inoperabelt" fall, Teddy och Cristina försöker sno ett fall från Alex och Dr McQueen och Meredith försöker välja specialitet.

Episode 11: This Magic Moment

41min - Läkarna delar upp sig i två team för att operera siamesiska tvillingar, Bailey använder Meredith som en buffert mellan sig och Ben, Alex lär sig en tuff läxa och Teddy frågar ut Cristina om Henrys operation.

Episode 10: Suddenly

41min - Den äldsta dottern i en familj som råkat ut för en olycka måste ta ett svårt beslut, Teddy ber Cristina om hjälp med en kirurg-patient och Lexie jobbar med Marks nya flickvän under en operation.

Episode 9: Dark Was The Night

41min - Teddy blir kallad till ett annat fall när Henry ska in på operation, Derek och Meredith får äntligen nyheter om Zola och en patient får komplikationer efter operationen.

Episode 8: Heart-Shaped Box

41min - George O'Malleys mamma kommer till Seattle Grace för att få hjälp efter att ett annat sjukhus har råkat missa hennes operation. Ett medicinskt mirakel inspirerar ST-läkarna och Jacksons misstankar om Mark och Lexie går ut över arbetet.

Episode 7: Put Me In, Coach

41min - Owen organiserar en baseballmatch mot Seattle Presbyterian, Lexie kan inte kontrollera sina känslor när hon ser Mark med en ny kvinna, Alex kämpar för Zola och Richard pratar med Meredith och Bailey om deras fejd.

Episode 6: Poker Face

41min - Meredith försöker få Derek att bli intresserad av en patients sällsynta hjärntumör genom Lexie. Callie blir irriterad när Mark och Arizona äntligen blir vänner.

Episode 5: Loss, Love And Legacy

41min - ST-läkarna försöker imponera på Jacksons mamma, Catherine Avery, när hon kommer till Seattle Grace för att utföra en banbrytande operation.

Episode 4: What Is It About Men

41min - En folkmassa i panik på ett serietidningskonvent leder till ett inflöde av färgstarka karaktärer på akuten och Mark fortsätter att göra livet surt för Jackson.

Episode 3: Take The Lead

41min - Chefen tar ett beslut som chockar alla på Seattle Grace, Owen och Cristina försöker hitta ett normalt förhållningssätt, April kämpar med sin nya roll och femteårsstudenterna får sina första solooperationer.

Episode 2: She's Gone

41min - Merediths och Dereks relation bekymrar Zolas adoptionsrådgivare, Alex märker att han har blivit utstött och Cristina tar ett svårt beslut.

Episode 1: Free Falling

41min - Meredith måste ta konsekvensen av att ha manipulerat studien och April försöker hålla måttet som ST-chef.