Stream, Rent, or Buy

Episode 22: Säsongsavslutning - Unaccompanied Minor

41min - Merediths fusk uppdagas och leder till oväntade konsekvenser för henne och andra. Den nya ST-chefen väljs ut.

Episode 21: I Will Survive

41min - Arbete och privata problem gör Meredith lättirriterad, formella intervjuer för chefspositionen inleds och Lucy och Alex förhållande sätts på prov.

Episode 20: White Wedding

41min - Callies och Arizonas bröllop verkar inte gå som de hoppades. Meredith och Derek tar ett livsavgörande beslut.

Episode 19: It's A Long Way Back

41min - Alla försöker hjälpa Callie och hennes baby att bli friska. När en patient som ingår i studien dör, påverkar det Derek och Meredith på olika sätt.

Episode 18: Song Beneath The Song

42min - En omvälvande händelse skakar läkarna. Callie som står inför ett livsavgörande ögonblick, börjar se sjukhuset och sina vänner på ett helt nytt sätt.

Episode 17: This Is How We Do It

41min - Richard försöker få med Adele i Dereks och Merediths Alzheimerstudie och Arizona och Mark försöker planera en "baby shower" för Callie.

Episode 16: Not Responsible

41min - Merediths fertilitetsbehandling börjar påverka hennes syn och Mark pratar med Callie och Arizona om sin papparoll.

Episode 15: Golden Hour

41min - Meredith tar frivilligt på sig att leda akuten under en kväll i förhoppning om att hon ska visa att hon duger som ST-chef. Bailey och Eli gör ett litet bus och Adele kommer till sjukhuset som patient.

Episode 14: P.Y.T (Pretty Young Thing)

41min - Merediths och Lexies pappa återvänder till Seattle Grace med magsmärtor och en ny flickvän, Alex blir osams med den nya förlossningsläkaren och Mark mutar Jackson för att få information om Lexie.

Episode 13: Don't Deceive Me (Please Don't Go)

41min - Meredith känner sig utanför när Derek gör framsteg i sin kliniska prövning. Baileys nya idé faller inte i god jord hos Chefen och Callie irriterar sin nya förlossningsläkare.

Episode 12: Start Me Up

41min - Arizona försöker försonas med Callie, som har en stor nyhet att berätta. Teddy står inför ett viktigt beslut, ST-läkarna får nya AT-studenter och Chefen gör ett tillkännagivande.

Episode 11: Disarm

41min - En skytt öppnar eld i en lokal skola, vilket gör att sjukhuset fylls av offer. Arizonas återkomst tas inte emot med öppna armar.

Episode 10: Adrift And At Peace

41min - Derek är orolig för Cristina och tar med henne ut på fisketur och Teddy riktar in sina ansträngningar och sitt engagemang på en döende patient som inte har rätt vårdförsäkring.

Episode 9: Slow Night, So Long

41min - Derek och de andra sjukhusläkarna går ut och firar när han får bidraget han behöver för sin kliniska prövning, så Meredith och Alex måste klara sig själva under nattskiftet.

Episode 8: Something's Gotta Give

41min - Läkarna försöker rädda livet på en politiker från mellanöstern. Cristina bestämmer sig för att inreda sitt nya hem och ha en inflyttningsfest och Alex kommer för sent till ronden på sin första dag med den nya barnläkaren.

Episode 7: That's Me Trying

41min - Owen utsätter ST-läkarna för en rigorös traumacertifierings-övning och Cristina lämnas ensam för att övervaka en patient som fått en lungtransplantation.

Episode 6: These Arms Of Mine

41min - Ett TV-team besöker sjukhuset sex månader efter skjutningen för att dokumentera vägen till läkning för läkare och patienter. Meredith hjälper Christina att vara stark inför kamerorna.

Episode 5: Almost Grown

41min - Som en del av utbildningen för Seattle Graces ST-läkare får de ta hela ansvaret och sjukhuskirurgerna tävlar om ett bidrag på en miljon dollar.

Episode 4: Can't Fight Biology

41min - Derek och Meredith besöker förlossningsläkaren och får oroande nyheter. Lexie ser att April och Meredith kommer närmare varann och Jackson försöker avancera i operationssalen.

Episode 3: Superfreak

41min - Gammalt groll flyter upp till ytan när Dereks syster Amelia, som han har brutit med, kommer på oväntat besök. Meredith och Derek hjälper Cristina tillbaka till operationssalen.

Episode 2: Shock To The System

41min - Meredith berättar till slut för Derek om sin graviditet och sitt missfall. Under en operation upplever Cristina plötsligt PTSD. Bailey vill inte låta Alex operera förrän kulan i bröstet har avlägsnats.

Episode 1: With You I'm Born Again

41min - Personalen försöker hantera psykiska och emotionella trauman i efterdyningarna av den hämndlystne skyttens dödliga attack. Derek tar ett spontant beslut om att avgå som chef och återvända till kirurgin.