Stream, Rent, or Buy

Episode 24: Säsongsavslutning - Now or Never

41min - Mark vill att hans och Lexies förhållande ska utvecklas vidare.

Episode 23: Here's to Future Days

41min - Izzie umgås med en annan cancerpatient och överväger om hon ska genomgå en riskfylld operation eller inte.

Episode 22: What a Difference a Day Makes

41min - Medan Meredith, Derek och alla deras vänner förbereder det stora bröllopet, tas en grupp collegestudenter som har blivit skadade i en bilolycka in på akuten.

Episode 21: No Good At Saying Sorry (One More Chance)

41min - Medan förberedelserna fortsätter inför Merediths och Dereks bröllop får Izzie ett oväntat sjukbesök av sin jobbiga mamma, Robbie.

Episode 20: Sweet Surrender

41min - Samtidigt som Izzie går igenom aggressiv behandling för sin cancer kastar hon sig in i planeringen inför Dereks och Merediths bröllop.

Episode 19: Elevator Love Letter

41min - Spänningen stiger på Seattle Grace när alla har ögonen på Derek som ska utföra sin första operation efter sammanbrottet.

Episode 18: Stand By Me

41min - Efter att Dereks kirurgkollegor försökt och misslyckats med att få tillbaks honom till jobbet måste Meredith samla kraft för att övertala honom.

Episode 17: I Will Follow You into the Dark

41min - När Derek vid ett vittnesmål får veta att fler av hans patienter har dött än överlevt bestämmer han sig för att sluta, men Meredith vägrar att låta honom gå.

Episode 16: An Honest Mistake

41min - Dereks självförtroende vacklar som aldrig förr när han hamnar i konflikt med Addison om vad som är bäst att göra för deras döende gravida patient.

Episode 15: Before and After

41min - Addison, Naomi och Sam kommer in akut med den sjuke Archer och återförenas med de gamla vännerna Derek och Mark så att de kan hjälpas åt att rädda hans liv.

Episode 14: Beat Your Heart Out

41min - Nu när Derek har förlovningsringen vill han hitta det perfekta sättet att fria till Meredith; Lexie kräver att Mark ska vara öppen med deras förhållande.

Episode 13: Stairway To Heaven

41min - Bailey blir desperat när en patients tillstånd blir värre och värre.

Episode 12: Sympathy for the Devil

41min - Dereks mamma, Carolyn, kommer på oväntat besök till Seattle och träffar Meredith för första gången samtidigt som Mark försöker dölja sin relation med Lexie för henne.

Episode 11: Wish You Were Here

41min - Bailey samarbetar med Seattle Graces nya barnkirurg, Dr. Arizona Robbins, för att rädda livet på en ung patient.

Episode 10: All By Myself

41min - Cristina vinner den första solooperationen bland ST-läkarna, men måste avstå från den och välja en ersättare; Callie kan inte räkna ut om Sadie är vänlig eller flirtig.

Episode 9: In The Midnight Hour

41min - Meredith, Cristina och Bailey räddar Lexie och Sadie när en operation går fruktansvärt fel; Owen och Derek behandlar en man som skadat sig allvarligt när han gått i sömnen.

Episode 8: These Ties That Bind

41min - En av Merediths äldsta vänner, Sadie, blir AT-läkare på Seattle Grace, men Merediths vänner tar inte emot henne särskilt väl.

Episode 7: Rise Up

41min - Chefen meddelar ST-läkarna att någon kommer att få göra en solooperation, och det får dem att gå in i ett totalt tävlingsvansinne.

Episode 6: Life During Wartime

41min - För att hjälpa Bailey att bli den bästa allmänkirurgen på Seattle Grace ger chefen henne ny makt, nytt ansvar, och utmaningen att avlägsna en flickas inoperabla tumör.

Episode 5: There's No "I" in Team

41min - Bailey leder ett team av kirurger som ska utföra en "dominotransplantation" där varje operation hänger samman med nästa.

Episode 4: Brave New World

41min - Meredith blir vansinnig när Derek hittar hennes mammas gamla dagbok i huset; Cristina råkar hamna i en del av sjukhuset som hon aldrig sett förut.

Episode 3: Here Comes the Flood

41min - En vattenläcka blir till en översvämning och skapar oreda på Seattle Grace; chefen försöker införa nya regler; George försöker göra om sitt examensprov.

Episode 2: Dream A Little Dream Of Me (Part 2 of 2)

41min - Cristina spanar in en militärläkare som kommer in med en traumapatient.

Episode 1: Dream A Little Dream Of Me (Part 1 of 2)

41min - Meredith och Derek förstår att det är svårt att leva "lyckliga i alla sina dagar".