Stream, Rent, or Buy

Episode 17: Säsongsavslutning - Freedom (Part 2 of 2)

41min - Kirurgerna samarbetar för att berfria en pojke ur ett cementblock; Lexie får information om Georges status som AT-läkare.

Episode 16: Freedom (Part 1 of 2)

41min - Meredith och Derek får en sista chans att lyckas med sin kliniska prövning.

Episode 15: Losing My Mind

41min - Dr. Wyatt vägrar att låta Meredith sluta med terapin; Alex får reda på sannnigen om Rebeccas tillstånd; chefen insisterar på att Erica ska genomföra en riskfylld operation på hans mentor.

Episode 14: The Becoming

41min - Sjuksköterskornas klagomål angående Mark Sloans kärleksmöten resulterar i en berätta-om-dejten-policy; Cristina blir tvungen att erkänna sina känslor för Burke; Meredith och Derek tar in en krigsveteran i sin kliniska prövning.

Episode 13: Piece Of My Heart

41min - Addison återvänder till Seattle Grace för att genomföra en operation och blir förvånad över förändringarna i hennes f.d. kollegors liv; Derek och Meredith får en första patient till sin kliniska prövning; Rebecca har chockerande nyheter till Alex.

Episode 12: Where The Wild Things Are

41min - Sex veckor efter att Derek och Meredith har avslutat sin relation ska de nya ST-läkarna delta i en kirurgtävling med Bailey som domare; George och Lexie installerar sig i sin nya, eländiga lägenhet; Callie och Erica blir vänner.

Episode 11: Lay Your Hands On Me

41min - Precis när Baileys äktenskap kollapsar ställs de inför ett trauma; Georges mamma kommer på ett överraskande besök; en helbrägdagörare utmanar Ericas och Alex tro på traditionell sjukvård; Derek måste ta konsekvenserna av sin kyss med Rose.

Episode 10: Crash Into Me (Part 2 of 2)

41min - Meredith försöker rädda livet på en ambulanssjukvårdare som är fastklämd i ambulansen; Lexie har en patients liv i sina händer; Derek är beroende av en sjuksköterskas hjälp för att rädda en patient; Bailey försöker klara av både privatliv och jobb.

Episode 9: Crash Into Me (Part 1 of 2)

41min - En ambulanskrock försätter ambulanssjukvårdarna i livsfara; Bailey behandlar en patient som inte vill ha hennes hjälp; Ava kommer tillbaks för att hämta Alex och träffar hans andra flickvän.

Episode 8: Forever Young

41min - Akuten fylls av tonåringar efter en skolbussolycka; Bailey behandlar en patient som hon var kär i i high school; Derek går på dejt med en läkarkollega; Thatcher kommer in på akuten och letar efter Meredith.

Episode 7: Physical Attraction…Chemical Reaction

46min - George och Izzie testar kemin dem emellan; Derek vill ha något mer än en fysisk relation med Meredith; Mark blir förälskad i en kirurgkollega; Callie upptäcker att hennes position som ST-chef är hotad.

Episode 6: Kung Fu Fighting

46min - Chefen har en herrkväll med sina kirurgkollegor; Christina och Izzie slåss om samma operationer och de opererande läkarnas gillande; Meredith tar hand om den överlevande efter en fallskärmsolycka.

Episode 5: Haunt You Every Day

41min - Halloween bär på många överraskningar för läkarna på Seattle Grace; Alex får ett oväntat besök från en tidigare patient; Meredith tror att hennes mors aska spökar för henne; en kirurg som Cristina beundrar snäser av henne.

Episode 4: The Heart Of The Matter

41min - Chefens fru kommer in med sin brorsdotter tlll sjukhuset; Izzie avslöjar sina känslor för George för en gemensam vän; Derek visar Cristina hur hon ska bli en bättre lärare; Norman ställer fel diagnos på Merediths patient.

Episode 3: Let The Truth Sting

41min - Georges skicklighet imponerar på de nya AT-läkarna; Meredith hjälper halvhjärtat Lexie med hennes första akutpatient; Sloan och Richard försöker rädda en kvinnas röst, George berättar för Callie om sin tidigare flirt med Izzie.

Episode 2: Love/Addiction

41min - ST-läkarna och AT-läkarna tar hand om offren för en enorm explosion i ett höghus; Mama Burke återvänder för att hämta sin sons saker; Lexie försöker ha ett förtroligt samtal med den motvilliga Meredith.

Episode 1: A Change Is Gonna Come

41min - Cristina är tillbaks från smekmånaden och letar förgäves efter Burke; Meredith, Cristina, Izzie och Alex tillbringar sin första dag som ST-läkare med en egen grupp AT-läkare.