Stream, Rent, or Buy

Episode 27: Säsongsavslutning - Losing My Religion

41min - Del två av säsongsfinalen: Richard håller förhör om en patients tillstånd; Callie frågar ut George om hans känslor för henne; Meredith och Derek har möte om Doc.

Episode 26: Deterioration Of The Fight Or Flight Response

41min - Del ett av säsongsfinalen: Izzie och George tar hand om Denny medan trycket ökar på dem att hitta ett nytt hjärta åt honom; Cristina är plötsligt ansvarig för akuten; Derek kämpar med insikten om att en väns liv vilar i hans händer.

Episode 25: 17 Seconds

41min - Finn erbjuder Doc en hälsoundersökning; Meredith måste jobba med Callie under en dag; George jobbar med Derek; Burke och Izzie fortsätter att leta efter ett nytt hjärta till Denny.

Episode 24: Damage Case

41min - De blivande läkarna tar hand om en familj som varit med om en bilolycka; Derek låter sina känslor ta över; Burke och Izzie har ett nytt förslag till Denny.

Episode 23: Blues For Sister Someone

41min - Izzie frågar ut George om hans privatliv; Addison skäller ut Alex gällande ett känsligt fall; Burke behandlar sin musikaliska idol.

Episode 22: The Name Of The Game

41min - George hänger kvar längre än avtalat; Meredith får veta en hemlighet om sin pappa; Bailey kommer tillbaks till operationssalen; Alex får en lektion i hur patienter ska behandlas.

Episode 21: Superstition

41min - När en serie dödsfall inträffar på Seattle Grace gör de kusliga händelserna att läkarnas vidskepliga sidor lockas fram och att Izzie blir nervös inför Dennys operation.

Episode 20: Band-Aid Covers the Bullet Hole

41min - Det blir en dålig dag för Christina när hon får order av Bailey om att ta hand om hennes baby; Derek och Addison tar ett beslut om sitt förhållande.

Episode 19: What Have I Done To Deserve This?

41min - Meredith och George blir osams på jobbet; trots att Bailey fortfarande tekniskt sett är mammaledig behandlar hon Addison för en ovanlig kvinnlig åkomma.

Episode 18: Yesterday

41min - En person från Dereks och Addisons förflutna kommer till Seattle; Burke får reda på Christinas hemlighet; Meredith gräver i sin egen familjs smutsiga byk efter ett besök hos sin mamma.

Episode 17: (As We Know It)

41min - Trots Seattle Grace-personalens ansträngningar förvärras högrisksituationen.

Episode 16: It's the End of the World

41min - Merediths känsla av att det ska bli en dålig dag besannas när ett vårdfall kommer in som visar sig hota alla i operationssalen till livet.

Episode 15: Break On Through

41min - Sjuksköterskorna på Seattle Grace Hospital strejkar och lämnar läkarna åt deras öde; en äldre patients vänner (June Lockhart, Betty Garrett and Rae Allen) avslöjar Merediths misstag.

Episode 14: Tell Me Sweet Little Lies

41min - Meredith och Cristina ljuger för varann om sina förhållanden; George måste kasta ut en äldre patient som är frisk men vägrar att lämna sjukhuset.

Episode 13: Begin The Begin

41min - Izzie kan inte förneka att attraktion uppstår mellan henne och en patient som väntar på hjärttransplantation; George behandlar Bex, en tonårig hermafrodit.

Episode 12: Grandma Got Run Over By A Reindeer

41min - Burke och Yang blir osams om hur de ska behandla en ung pojke som inte verkar vilja ha en hjärttransplantation.

Episode 11: Owner Of A Lonely Heart

41min - Cristina Yang har inte mycket medkänsla med en fånge (Rosanna Arquette) som sätter sin hälsa på spel för att få komma ut ur isoleringscellen.

Episode 10: Much Too Much

41min - En man med priapism kommer till sjukhuset, och Meredith inser generat att hon haft ett one-night-stand med honom.

Episode 9: Thanks For The Memories

41min - Tacksägelsedagen är knepigare för både AT- och ST-läkare än de själva vill erkänna.

Episode 8: Let it Be

41min - Dereks och Addisons nära vänner kommer till Seattle Grace och ber om radikal kirurgi för att undvika bröst- och äggstockscancer.

Episode 7: Something To Talk About

41min - En manlig patient som verkar vara skengravid fascinerar personalen.

Episode 6: Into You Like A Train

41min - Efter en tågkrasch tas många allvarligt skadade patienter in på sjukhuset, vilket distraherar Meredith medan hon väntar på Dereks slutgiltiga beslut.

Episode 5: Bring The Pain

41min - Meredith och Dr. Shepherd måste använda annat än medicin när en ung kvinnas gammalmodiga, religiösa pappa förbjuder henne att genomgå en livsviktig operation.

Episode 4: Deny, Deny, Deny

41min - Merediths mamma får sjukhuspersonalen att slå knut på sig själva; Addisons engagemang i ett fall med en patient med cystisk fibros skulle kunna få hennes avfärd att bli försenad.

Episode 3: Make Me Lose Control

41min - Vissa familjehemligheter blir kända när Merediths mamma, som har Alzheimers sjukdom, tas in på Seattle Grace för operation; skrämmande nyheter om Cristinas hälsa kommer ut.

Episode 2: Enough Is Enough (No More Tears)

41min - När en familj kommer till sjukhuset efter en allvarlig bilolycka förstår Alex att skadorna bara utgör en bråkdel av deras problem.

Episode 1: Raindrops Keep Falling On My Head

41min - Medan Meredith och Cristina diskuterar relationsproblem på Emerald City Bar kollapsar bartendern.