Stream, Rent, or Buy

Episode 24: Säsongsavslutning - Family Affair

41min - Meredith och Maggie ger Amelia stöd på en viktig dag. Joe avslöjar att hon har haft hemligheter för Alex medan Arizona och Callie tar itu med effekten av deras vårdnadsuppgörelse.

Episode 23: At Last

42min - Owen och Amelia tar sitt förhållande till nästa nivå. Alex får viss klarhet i sin framtid med Jo, och Callie och Arizona har fortsatt svårt med den nuvarande vårdnadsuppgörelsen.

Episode 22: Mama Tried

41min - Callie och Arizona är oense om Sofias framtid, och Stephanie ifrågasätter sin och Kyles förhållandestatus. Samtidigt tar Alex och April hand om en gravid tonåring.

Episode 21: You'Re Gonna Need Someone On Your Side

41min - Stephanies förhållande med Kyle blir komplicerat. Meredith uppmuntrar Amelia och Owen att vara ett riktigt par. Arizona och Callie är oense och sätter sina vänner mitt i en obekväm situation.

Episode 20: Trigger Happy

41min - Läkarna jobbar frenetiskt med att rädda en ung pojke som blev skjuten av misstag. Arizona blir upprörd när Callie försöker fatta ett viktig beslut om Sofias framtid.

Episode 19: It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)

41min - Miranda fortsätter att handskas med efterdyningarna av Bens vårdslösa beslut och bildar en rådgivande kommitté med uppdrag att rekommendera lämplig disciplinär påföljd.

Episode 18: It's a Fine, Fine Line

40min - Ett saknat barn tvingar sjukhuset till lockdown, varpå Ben försöker att operera en gravid kvinna utan den rätta utrustningen.

Episode 17: I Wear the Face

41min - Meredith följer med Owen och Nathan i ambulansen för att hämta ett hjärta till en patient. Musikern och MS-patienten Kyle Diaz tas in på Grey Sloan Memorial med darrningar i handen.

Episode 16: When It Hurts So Bad

41min - Meredith tar ett steg framåt med Will men ångrar sig fort. Maggie känner att kontakten med Andrew försämras. Samtidigt omvärderar Amelia sitt förhållande med Owen.

Episode 15: I Am Not Waiting Anymore

41min - Jackson får veta att April är gravid medan Alex och resten av läkarna utför en flera timmar lång flerorganstransplantation.

Episode 14: Odd Man Out

40min - Richard överraskar alla när han ändrar parindelningen bland läkarna. Arizona tar en stor risk med en kvinna som väntar fyrlingar. Samtidigt ställs April inför ett svårt val.

Episode 13: All Eyez On Me

41min - Läkarna reser till ett militärsjukhus för att utföra en riskabel operation på en veteran med en avancerad tumör.

Episode 12: My Next Life

41min - En patient från Merediths allra första operation som ST-läkare tas åter in på Grey Sloan Memorial med ett nytt artärbråck, och Amelia tar sig an hennes fall.

Episode 11: Unbreak My Heart

41min - Aprils och Jacksons förhållandeutveckling avslöjas genom en rad återblickar från deras första möte och framåt. Parallellt följer vi framstegen för en av Jacksons patienter under flera års tid.

Episode 10: All I Want Is You

41min - Medan sjukhuset handskas med Merediths trauma utför Callie och Maggie en riskabel, experimentell operation på Alex 15-åriga patient - tvärt emot hans yrkesmässiga åsikt.

Episode 9: The Sound Of Silence

41min - Meredith attackeras brutalt av en patient och Penny hittar henne. Läkarna på Grey Sloan Memorial skyndar sig att stabilisera Merediths tillstånd.

Episode 8: Things We Lost In The Fire

41min - Ryktesspridningen runtom sjukhuset fortsätter okontrollerat och Grey Sloan Memorial överflödas av skadade brandmän från en skogsbrand i närheten.

Episode 7: Something Against You

41min - Läkarteamet jobbar på ett fall som gäller en långtida patient och där insatserna är höga, vilket ytterligare belastar en redan spänd miljö.

Episode 6: The Me Nobody Knows

41min - Richard brottas med hur han ska gå vidare i sitt förhållande med Maggie när en gammal vän besöker sjukhuset och April tar in en ung pojke från Mellanöstern.

Episode 5: Guess Who'S Coming To Dinner

41min - Mitt under systrarnas middagsbjudning tvingas Maggie lämna köket. April tar över matlagningen och Arizona väntar nervöst på att få veta mer om Callies nya flickvän.

Episode 4: Old Time Rock and Roll

41min - Owen föreslår att praktikanterna lär sig en viktig läxa om hur man ger patienters familjer dåliga nyheter.

Episode 3: I Choose You

41min - Maggie omvärderar sina livsval efter att ha fått en inbjudan till sin expojkväns bröllop. Richard ifrågasätter Baileys lojalitet och Jo anförtror sig åt Stephanie om en hemlighet.

Episode 2: Walking Tall

41min - Meredith kämpar för att jonglera alla sina ansvar och Amelia försöker definiera sitt förhållande med Owen.

Episode 1: Sledgehammer

41min - Meredith anpassar sig till sina nya rumskamrater medan Bailey fortsätter att slåss för överläkartjänsten.