Stream, Rent, or Buy

Episode 24: Säsongsavslutning - Fear (Of the Unknown)

41min - I säsong 10:s sista episod tar läkarna på Grey Sloan Memorial Hospital ett känslomässigt farväl av den omtyckta Cristina Yang. Något som kan vara ett terrorattentat skakar Seattle och orsakar kaos på sjukhuset.

Episode 23: Everything I Try To Do, Nothing Seems To Turn Out Right

41min - Meredith umgås med Amelia och får reda på vad hon egentligen tyckte om sin tid i Seattle. Bailey tar konsekvenserna av sina handlingar och Callie får katastrofala nyheter.

Episode 22: We Are Never Ever Getting Back Together

41min - Cristina ber Meredith om råd när hon ska bedöma hur hennes framtid på sjukhuset ser ut. Derek och Amelia samarbetar med en svårt operation på siamesiska tvillingar.

Episode 21: Change Of Heart

41min - Jackson får uppdraget att berätta tråkiga nyheter för läkarna. Dereks syster Amelia kommer förbi och hälsar på, Richard överraskar Catherine i Boston och Bailey blir frustrerad över hur långsamt hennes forskning framskrider.

Episode 20: Go It Alone

41min - Cristina ber Meredith om hjälp med att förbereda sig inför att eventuellt ta emot Harper Avery-priset och trots att Owen erbjuder sig att följa med till ceremonin insisterar hon på att gå dit ensam.

Episode 19: I'm Winning

41min - Cristina är nominerad till Harper Avery-priset men försöker att inte bli för exalterad. Bailey arbetar med en pojke utan immunsystem. Richard peppar praktikanterna.

Episode 18: You Be Illin'

41min - Sjukhuset blir översvämmat av influensapatienter vilket får läkarna att insjukna en efter en. Derek förbereder sig för att hålla ett tal om kartläggning av hjärnan.

Episode 17: Do You Know?

41min - Cristina fantiserar om de två olika riktningar hennes liv kan ta beroende på ett beslut hon måste fatta. Under tiden bestämmer sig en patient för att leva eller dö.

Episode 16: We Gotta Get Out Of This Place

41min - Det är Richards födelsedag och Bailey erbjuder honom att ingå i teamet inför en unik operation. Meredith anställer en forskningsassistent för att hjälpa henne med venprojektet, och den hånade Callie ger Derek en chock.

Episode 15: Throwing it all Away

41min - Arizona ger en av Callies patienter råd om en möjlig dubbel amputation. Läkarna måste ta itu med konsekvenserna av regeln mot kärleksrelationer, vilket innebär möten med HR-avdelningen och att en läkare blir avstängd.

Episode 14: You've Got to Hide Your Love Away

41min - Efter klagomål förbjuder sjukhuset kärleksrelationer vilket ger alla par panik. Emma och Owen pratar om framtiden, Cristina och Meredith umgås och Richard säger åt praktikanterna att hjälpa till med forskningen.

Episode 13: Take it Back

41min - Läkarna måste ta konsekvenserna av det som hände på Aprils bröllop. Meredith känner sig sviken när Derek drar tillbaka ett löfte, och Arizona och Callie försöker bestämma sig för om de ska fortsätta tillsammans eller inte.

Episode 12: Get Up, Stand Up

41min - Dagen för Aprils bröllop är inne men alla läkarna har sina egna draman att tänka på. Meredith och Cristina fortsätter att bråka om sin forskning och sina karriärer och Bailey avslöjar sina känslor för Ben.

Episode 11: Man on the Moon

41min - Aprils syster kommer för att hjälpa April att förbereda bröllopet. Matthew och Jackson tvingas att jobba ihop, Callie och Arizona kämpar för att få sin relation att funka igen.

Episode 10: Somebody That I Used To Know

41min - Ben oroar sig för att en obetänksam konversation med Derek skulle kunna ställa till problem för Bailey, och Aprils kommande bröllop kan orsaka en obekväm situation för Jackson och Stephanie.

Episode 9: Sorry Seems to be the Hardest Word

41min - När Callies liv ställs på ända av en anmälan om tjänstefel dyker hennes far upp och berättar en hemlighet för henne. Genom tillbakablickar får vi reda på överraskande detaljer om Callies och Arizonas äktenskap.

Episode 8: Two Against One

41min - Friktionen mellan Meredith och Cristina når kokpunkten. Derek säger åt Jackson att han måste släppa taget och låta ST-läkarna jobba med hans patienter, Bailey får problem med Bens återkomst.

Episode 7: Thriller

41min - Det är Halloween och läkarna får in en mängd spöklika patienter, vilket påverkar deras egna planer och riskerar en av läkarnas välmående. Derek och Ben jobbar ihop med en kirurgisk metod.

Episode 6: Map of You

41min - Derek och Callie jobbar med ett projekt om hjärnan, Richard uppmuntrar praktikanterna att se hans tillstånd som ett inlärningsverktyg och efter ett samtal med Callie funderar Meredith på att fortsätta med sin mors forskning.

Episode 5: I Bet it Stung

41min - Meredith tycker det är svårt att vara både en bra mamma och en bra kirurg. Jo engagerar sig för mycket i sin nya patient. Callie och Owen hamnar i en känslomässig situation med en patient.

Episode 4: Puttin' on the Ritz

41min - Läkarna arrangerar en välgörenhetsgala som blir till en tävling när Jackson har gett ett förhastat löfte. Baileys tålamod prövas när hon måste handskas med knepiga patienter. Shane och Stephanie sköter akuten själva.

Episode 3: Everybody's Crying Mercy

41min - Meredith och Derek vänjer sig vid att ha en nyfödd bebis; Arizona försöker lappa ihop sitt äktenskap; Alex och Jo kämpar med relationen; Owen har en konflikt om ekonomi med Jackson, och April väntar på sitt examensresultat.

Episode 2: I Want You With Me

41min - Kampen fortsätter för att rädda dem som har skadats av stormen; Callie tar ett djärvt belsut om sin relation.

Episode 1: Seal Our Fate

41min - Meredith står inför ett svårt beslut som kommer att påverka en närstående persons liv, Callie blir chockad över Arizonas otrohet, och Richards liv är i stor fara.