Stream, Rent, or Buy

Episode 9: Säsongsavslutning - Who's Zoomin Who?

41min - Utbrottet av en sexuellt överförbar sjukdom påverkar flera medlemmar i sjukhuspersonalen; Izzie och Cristina oroar sig för en patient vars fru och dotter är osams om hans vård.

Episode 8: Save Me

41min - Meredith är missnöjd med att hon vet så lite om vissa delar av Dereks liv; Alex behandlar en patient vars religiösa övertygelse försvårar hennes möjligheter att bli bättre.

Episode 7: The Self Destruct Button

41min - Derek och Meredith försöker vara diskreta efter att ha tillbringat natten tillsammans hemma hos henne; George har svårt att avslöja sina misstankar om att en narkosläkare dricker på jobbet.

Episode 6: If Tomorrow Never Comes

41min - Alex kämpar hårt för att få Annie, en blyg patient med en enorm tumör, att lita på honom, men gör senare bort sig inför henne.

Episode 5: Shake Your Groove Thing

41min - Meredith tror att hon kan ha gjort fel under en operation och därmed satt sin karriär på spel; inget blir som det ska för Izzie, som försöker ha fest för sin pojkvän.

Episode 4: No Man's Land

41min - Cristinas möte med en före detta sjuksköterska som nu är patient på Seattle Grace förändrar henne för alltid.

Episode 3: Winning A Battle, Losing The War

41min - AT-läkarna tävlar om att få behandla olika skador när akuten fylls med en blandning av patienter från det årliga cykelbuds-loppet.

Episode 2: The First Cut Is The Deepest

41min - En ung kvinna klamrar sig fast vid livet efter en brutal attack vilket ger kirurgerna hopp; Meredith sätter sin karriär på spel för att rädda en nyfödd på sjukhusets BB-avdelning.

Episode 1: A Hard Day's Night (Pilot)

41min - Meredith Grey och fem andra blivande läkare antas till en krävande kirurgisk specialistutbildning och försöker balansera privatliv och arbete på Seattle Grace Hospital.