Stream, Rent, or Buy

Episode 12: Journey's End

24min - Bröderna Elric återvänder till Resembool för att möta en ny framtid. Edward och Winry bekänner äntligen sina känslor för varandra.

Episode 11: The Other Side of the Gateway

24min - Efter en sista strid mot Far återgäldar Edward Alphonse med en egen uppoffring. Hohenheim finner äntligen frid.

Episode 10: A Fierce Counterattack

24min - Edward, Armstrong och Izumi hittar ett sätt att underminera Fars attacker. Alphonse gör en uppoffring för att hjälpa Edward.

Episode 9: He Who Would Swallow God

24min - En solförmörkelse inger hopp för själarna från Amestris och Hohenheim avslöjar den långsiktiga planen. Edward slåss mot Pride en sista gång.

Episode 8: Eye of Heaven, Gateway of Earth

24min - Far slutför sin plan och absorberar alla själar i Amestris, vilket låter honom öppna upp himlen och Guds Öga.

Episode 7: Lost Light

24min - Situationen blir ännu värre medan Edward, Alphonse, Hohenheim, Izumi och Mustang inväntar sitt öde i Fars tillhåll.

Episode 6: Sacrifices

24min - Ling utnyttjar Greeds krafter för att förgöra armén som står vid porten. Edwards grupp hittar Hohenheim och hamnar i en fälla.

Episode 5: Eternal Leave

24min - Bradley och Fu utkämpar en strid på liv och död. Edwards grupp stöter på doktorn som skapade Bradley och en ny utmaning väntar.

Episode 4: The Return of the Fuhrer

24min - Far smider sin flyktplan medan Bradley måste kämpa mot mäktiga fiender när han inleder sin attack på högkvarteret.

Episode 3: The Adults' Way of Life

24min - När det ena slaget är över börjar nästa. Hohenheim och Far slåss om De Vises Steg och det kan bara finnas en vinnare.

Episode 2: Beyond the Inferno

24min - Edward genomskådar Envys planer på att vända gruppen mot varandra. Vinden börjar vända i slaget mellan syskonen Armstrong och Sloth.

Episode 1: Flame of Vengeance

24min - Ett rykte om en kupp hjälper rebellerna, medan May lockar Envy i en fälla som leder till konfrontation med Mustang.