Stream, Rent, or Buy

Episode 66: Gianluca Vialli

26min - En italiensk målsluger med en stor karriere, der både bød på fodbold i hjemlandet og i Premier League i England. Gianluca Vialli – en fantastisk angriber.

Episode 65: Ruud van Nistelrooy

26min - En af nullernes helt store angribere. Enorm succes i kæmpe klubber som f.eks. Manchester United og Real Madrid. Ruud Van Nistelrooy – en ægte hollandsk legende.

Episode 64: Graeme Souness

26min - En aggressiv fodboldsspiller, der aldrig trak sig i tacklingerne. Han vandt fem mesterskaber og havde også europæisk succes i Liverpool. Graeme Souness var en hård spiller med legendestatus.

Episode 63: Karl-Heinz Rummenigge

25min - Han vandt alt, der var værd at vinde, da han regerede i Bayerns offensiv. Karl-Heinz Rummenigge var en rigtig målmaskine og en stor tysk legende.

Episode 62: Papin

26min - "Vild fart og en kærlighed for at lave mål” – Jean-Pierre Papin elskede at score mål og havde stor succes i starten af 90’erne, hvor han vandt alt med AC Milan.

Episode 61: Ronald Koeman

26min - Den benhårde hollandske midtstopper, Ronald Koeman, var en stor figur i Barcelona gennem 80’erne og 90’erne.

Episode 60: Jürgen Klinsmann

26min - En mand, der ærgrede sig over ikke at score – også selv når holdet vandt. Jürgen Klinsmann var en ægte målmaskine og huskes som en af de bedste.

Episode 59: Fernando Hierro

25min - En mangeårig forsvarsstyrmand i Real Madrid, hvor han nåede næsten 600 kampe. Fernando Hierro var en sand Madridista - hør hans historie lige her.

Episode 58: Didier Deschamps

26min - Frankrigs nuværende landstræner var selv en fantastisk midtbanemand for sit land. Didier Deschamps nåede 104 kampe for sin nation, og opnåede triumfer i både EM og VM.

Episode 57: Alonso

26min - ”Han fik alt til at se nemt ud”, ”Han har det, man ikke kan lære spillere” – Xabi Alonso opnåede store triumfer på både klub- og landsholdsplan. Hør historien om den fantastiske midtbanemand lige her.

Episode 56: Samuel Eto'o

26min - Dominerende figur på et fantastisk Barcelona-hold. Mesterskaber i Spanien og Italien og store triumfer i Champions League. Samuel Eto’o – en verdensklasse angriber.

Episode 55: Roberto Carlos

26min - Roberto Carlos var berygtet for sine hårde tacklinger og endnu hårdere skud. Offensiv som få og huskes som en af de bedste backs nogensinde.

Episode 54: Roberto Baggio

26min - "Når jeg spillede, var mit mål at underholde folk” – fantastisk teknik og sublime driblinger har gjort Roberto Baggio til en af de mest elskede fodboldspillere i Italien.

Episode 53: Patrick Vieira

26min - Kaptajn og frontfigur for ”The Invincibles” – dengang Arsenal gik ubesejret gennem Premier League. Patrick Vieira opnåede noget helt unikt med sin fodboldkarriere.

Episode 52: Marcel Desailly

26min - En forsvarskrumtap med en stor iver efter at være den bedste. Marcel Desailly har vundet titler i England, mesterskaber i Italien, Champions League, EM og VM. Han er så sandelig en fransk legende.

Episode 51: Lothar Matthäus

26min - Anfører og verdensmester for landsholdet i 1990, og senere samme år kåret som Europas bedste – Lothar Matthäus er et tysk fodboldikon.

Episode 50: Ian Rush

26min - ”Jeg var født til at score mål” – i dette afsnit portrætteres en af de Storbritanniens største målscorere, Ian Rush. Hør hans historie lige her.

Episode 49: David Villa

26min - Nogle af verdens bedste angribere er produceret i Spanien, og David Villa er ingen undtagelse, men da han var fire år, skete der noget, der kunne have sat en stopper for det hele, før det var startet.

Episode 48: Carles Puyol

26min - Hans fodboldliv startede i målet, da han gerne ville spille med sin storebror og hans venner. Herefter blev han angriber, men vi kender ham som forsvarsstyrmanden fra Barcelona – Carles Puyol.

Episode 47: Cafu

26min - Voksede op i udkanten af Sao Paulo i en familie på otte, der alle levede på et værelse. Han voksede op til at blive en af verdens bedste backs nogensinde – her er historien om Cafu.

Episode 46: Iker Casillas

26min - Han har vundet på klubplan, vundet med landsholdet, og han har været med i topfodbold i cirka to årtier – han er Iker Casillas. En sand legende i spansk fodbold.

Episode 45: Kaká

25min - Kåret til verdens bedste fodboldspiller og blev verdens dyreste fodboldspiller, da han blev solgt fra AC Milan til Real Madrid. Kaká tryllebandt mange fans med sine driblinger og sin utrolige fart.

Episode 44: Andrea Pirlo

25min - En fantastisk spiller på bolden - sukkerbolde var hans varemærke. Verdensmester med Italien, Champions League-vinder med AC Milan og seks gange italiensk mester. Andrea Pirlo er en ægte legende.

Episode 43: Gheorghe Hagi

25min - Den rumænske offensivspiller spillede i den grad for fansene. Altid udfordrende og målsøgende. Her er historien om en eminent fodboldspiller – Gheorghe Hagi.

Episode 42: Rivaldo

26min - Et venstreben, der både kunne score med fart og præcision – også begge dele på samme tid. En fantastisk tekniker, hvor kun fantasien satte grænser for, hvad han kunne.

Episode 41: Xavi

26min - 17 år hos Barcelona, et væld af mesterskaber, og fire Champions League-trofæer har mejslet navnet Xavi ind i de catalanske hjerter. Her er historien om den lokale dreng, der endte som verdensstjerne.

Episode 40: Hristo Stoichkov

26min - En mageløs målmager med en helt speciel historie. Født og opvokset under forhold, der var hårde, men formede ham til at være den, han er.

Episode 39: Franco Baresi

25min - Serie A-debut som 17-årig, mere end 700 kampe og en hel karriere hos AC Milan. Seks mesterskaber, ét Champions League-trofæ og verdensmester i 1982. Franco Baresi er en sand italiensk legende.

Episode 38: George Weah

26min - ”Jeg fik muligheden for at bevise, at jeg var en god spiller” – og George Weah gjorde mere end bare at bevise, at han var god. Han beviste, at han var en af de bedste.

Episode 37: Alessandro Del Piero

26min - Ikke mange er med i topfodbold i 19 år – den italienske verdensmester og superteknikker Alessandro Del Piero spillede for samme klub, Juventus, i 19 år i træk.

Right arrow ShowsRight arrow Football's Greatest