Dommerduellen: Episode 8

22min - Så er det tid til sæsonens sidste dommerduel, hvor vores to knivskarpe dommere, Hannah Grant og David Johansen, skal dyste i det endelige opgør! Vært Mattias Hundebøll fortsætter med at kaste benspænd ind i dysten mellem de to stjernekokke, og i aften gælder det tre faste ingredienser, der kræver opfindsomhed og målrettethed på de kun 30 minutter. Og så er der også et glædeligt gensyn med et par af "Family Food Fight"-familierne!

Episode 8

42min - Det er finaIedag i ”Family Food Fight”, og familierne Farsinsen og Abdol-Hamid står ansigt til ansigt i den knivskarpe konkurrence om trofæet og de 100.000 kr. Med hver deres køkkenfilosofi og madtraditioner skal de kæmpe om at snitte, stege og krydre sig vej til smagsløg og hjerter hos dommerne, de to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen. Men nerver og følelser sidder uden på forklæderne, og da der kommer hemmelige gæster, bliver det ekstra svært at holde fokus!

Dommerduellen: Episode 7

22min - Så er der skruet op for varmen og hastigheden i køkkenerne, hvor vært Mattias Hundebøll stiller de to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, opgaven at lave 21 kanapeer til 21 dommere på 21 minutter. De to konkurrencelystne og dygtige kokke får yderligere kun ét minut til at finde de rigtige ingredienser, der kan være afgørende for at hive sejren hjem. Der er ingen tid at spilde, og æren er på spil, som finalen i Dommerduellen nærmer sig. Heldigvis får de to kokke uventet hjælp udefra for at nå det.

Episode 7

Dommerduellen: Episode 6

22min - I aftenens intense dommerduel, sender vært Mattias Hundebøll Hannah og David ud på internettet efter ingredienser, og det giver helt nye udfordringer for de to stjernekokke! Normalt bedømmer Hannah Grant og David Johansen familierne i køkkenerne, men nu sætter de deres egen ære på spil foran et publikum og et panel af madeksperter. Vi kommer til at se deres mest kreative sider, men Mattias styrer konkurrencen med hård hånd, og denne gang har han et benspænd af de helt store oppe i ærmet! Det presser de to kokke helt ud til kanten, når de skal lave vilde retter på kun 30 minutter.

Episode 6

Dommerduellen: Episode 5

21min - Det bliver en voldsom kamp over knoldsellerien, når de to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen sætter hele kokkeæren på spil i en intens køkkenduel. Mørket har sænket sig over køkkenerne, og vært Mattias Hundebøll byder de to Family Food Fight-dommere velkommen til at kreere imponerende retter på tid, som kan tilfredsstille et kritisk panel af madeksperter. Der er publikum, tidspres, benspænd og køkkentricks i ét væk, når det er de helt små detaljer, der afgør aftenens vinder!

Episode 5

42min - Dommerne Hannah Grant og David Johansen skruer op for kravene til de fire forrygende familier, der er tilbage i køkkenerne. Og denne gang står tre af familierne med en fordel, de kan kaste ind i kampen: familien Abdol Hamid kan få mere tid, familien Rosenkilde kan få Hannah eller David til at hjælpe i køkkenet, mens familien Lee har en hemmelig fordel under armen! Til gengæld står familien Farsinsen uden nogen fordel til de afgørende minutter i køkkenet. I aften forlader endnu en familie køkkenet, når først røgen har lagt sig, og dommerne sætter sig til bords. Vært Mattias Hundebøll holder øje med familiernes kogekunst sammen med dommerne og sørger for, at hver eneste ret bliver smagt og bedømt!

Dommerduellen: Episode 4

22min - De to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, vurderer og dømmer normalt alle Family Food Fight-familierne fra deres trygge dommersæder. Men når mørket falder på i køkkenerne, trækker de to stjernekokke i forklæderne og kømper indædt om kokkeæren, når de hiver deres bedste tricks ud af ærmet, for at klare de mange madforhindringer, som vært Mattias Hundebøll smider efter dem. På blot 30 minutter laver de retter af tårnhøj klasse, der skal overbevise et nøje udvalgt panel af Danmarks bedste foodies og madeksperter.

Episode 4

42min - Fire formidable madfamilier er tilbage i kampen om trofæet og de 100.000 kr., når vært Mattias Hundebøl påny slår dørene op til Family Food Fight-køkkenet. Familierne Abdol-Hamid, Farsinsen, Rosenkilde og Lee står for hver deres madstil og køkkenfilosofi. Men om det er en hjælp eller et problem, når de i aften skal lave stjernekokken Hannah Grants farmors traditionelle, skotske familiemiddag, er spørgsmålet, for retten skal have den helt rigtige smag af barndom og nostalgi. De fire familier kæmper om en fordel, der måske kan hjælpe dem helt til tops i madkampen!

Dommerduellen: Episode 3

22min - De to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen kaster sig endnu en gang ud i en direkte duel om kokkeære og håneret, når de på kun en halv time skal levere anretninger i verdensklasse. Mattias Hundebøll gør det vanen tro ikke lettere, når han serverer det ene benspænd efter det andet i de to køkkener. Der står et væld af udfordringer i form af nul forberedelsestid, masser af tidspres og en flok kritiske og dygtige foodies imellem stjernkokkene og aftenens eftertragtede sejr.

Episode 3

42min - I aften skal tre dygtige familier kæmpe om at blive i Family Food Fight køkkenerne og komme nærmere de 100.000 kr. Det er de fire unge søskende hos Christensen, Lee familien med Sy i spidsen og familien Abdol-Hamid, der insisterer på at alle på holdet smager al mad før servering. Familierne skal servere den perfekte lørdagsmiddag, når de byder de to dommere og stjernekokke Hannah Grant og David Johansen til bords. Dommerne kan kun sende to familier videre og derfor bliver aftenens søde indslag helt afgørende.

Dommerduellen: Episode 2

22min - Mattias Hundebøll har sendt familierne hjem efter en hård dag ved kødgryderne og nu tager de to stjernekokke over i køkkenet. Hannah og David står over for hinanden for anden gang, så nu begynder det taktiske spil for alvor i de to rutinerede kokkes velsmurte køkkener. I Dommer-Duellen kan Hannah og David ikke forberede sig og Mattias stryger om sig med opgaver, ingredienser og ikke mindst benspænd.

Episode 2

Dommer Duellen: Episode 1

22min - Familierne har slukket for blussene og mørket har sænket sig over Family Food Fight køkkenerne, og nu byder Mattias Hundebøll ind til den ultimative fight, når de to dommere smøger ærmerne op, tager forklæderne på og mødes kok mod kok. De kæmper med skarpe knive om sejren og den altoverskyggende håneret. Men det kræver mesterligt overblik at sejre, når Mattias smider det ene benspænd efter det andet ind i kampen.

Episode 1

Kommentit

Kaikki suoratoistopalvelut yhdessä paikassa

Etsi jotakin upeaa katsottavaa entistä nopeammin

Omat palvelut
Omat palvelut Suodata omien palveluiden perusteella
Watchlist
Watchlist Tallenna Watchlistiin kaikki, mitä haluat katsoa
Ilmoitukset
Ilmoitukset Ilmoitukset uusista jaksoista ja merkittävistä julkaisuista
Nähty
Nähty Piilota ne, joita olet selannut
Arvostelut
Arvostelut Arvostele nimikkeitä, jotka olet nähnyt, ja jaa ne seuraajillesi
Seuraa
Seuraa Seuraa perheenjäsenten, ystävien ja kriitikkojen arvosteluja
Kokoelmat
Kokoelmat Seuraa kokoelmia tai luo omia
Matchlist
Matchlist Sinun ja ystäviesi valinnat. Aivan kuten Tinder, mutta elokuvia varten
Sovellus