Stream, Rent, or Buy

Episode #1.8

25min - Bjørn konfronterer retsmedicineren, som tror at Bjørn er blevet sindssyg og kalder efter hjælp. Bjørn bliver rådet til at søge psykiatrisk hjælp, men nu har han indset sandheden og vil have hævn.

Episode #1.7

20min - Bjørn indser at hans datter alligevel må have taget sit eget liv. Sårbar og sørgende tager han og hans eks-kone et sidste farvel med deres barn, men stående ved kisten ser Bjørn noget der ændrer alt.

Episode #1.6

23min - Bjørn forhører sin hovedmistænkte, men indser at manden betød mere for hans datter end han kunne have troet, og at han selv kan have været medskyldig i hendes død.

Episode #1.5

23min - Beviserne fører til Bjørns tidligere partner, en korrupt politibetjent og løgner. Men Bjørn ved at han mødtes med datteren den nat hun døde, og forsøger at skille sandheden fra løgnene.

Episode #1.4

25min - Efter et møde med en berygtet klubejer, må Bjørn se i øjnene, at hans datter ikke var den uskyldige pige han huskede, og at hun ikke var et offer men en frivillig aktør på the Dark Web.

Episode #1.3

22min - Bjørn besøger et bordel for at finde den prostituerede som introducerede datteren for livsstilen, og som trak hende med ind i en verden af fester, stoffer, sex og hurtige kontanter.

Episode #1.2

23min - Bjørn følger sporene til en luksuslejlighed, hvor han møder en fremmed kvinde der viser sig at være gift med datteren. Han opdager at datteren har ledt et liv præget af kriminalitet og prostitution.

Episode #1.1

22min - Politibetjenten Bjørn bliver kaldt ind for at identificere liget af en kvinde og får et chok, da det viser sig at være hans egen datter. Han nægter at tro på at hun har begået selvmord.