Stream, Rent, or Buy

Episode 44

55min - Miguel frågar Epigmenio om ljudinspelningen. Planen för att sätta dit Edna medför oanade konsekvenser. Dora avslöjar en hemlighet för Miguel som hon har burit på länge.

Episode 43

44min - Gary hittar bilen som följde efter honom till Kenias gömställe. Carmen stämmer träff med Adela. Miguel upptäcker något underligt i ljudinspelningen.

Episode 42

45min - Miguel tar hjälp av Héctor för att sätta dit Del Valle-organisationen för morden på drogbaronerna, och för att berätta för Edna var Epigmenio har hållit sig gömd.

Episode 41

45min - En månad senare blir en hämndplan iscensatt för att omintetgöra de affärspartner som svek Miguel, bland andra Piero, Kuang, Drenka och den ryska maffian.

Episode 40

45min - När Jorge får se vad som hänt ger han sig på Epigmenio. Duarte försöker förtvivlat få hjälp med att fly landet. Jimena gör sin sorti.

Episode 39

45min - Jorge kräver att få prata med Epigmenio. Duartes sekreterares vittnesmål leder till en kriminalteknisk undersökning för att fastställa hur och var Natalia verkligen dog.

Episode 38

45min - Jorge minns plötsligt något som han förträngt. Héctor hjälper Edna leta efter Braulio så att han kan vittna mot Duarte. Miguels affärspartner genomför en kupp mot honom.

Episode 37

45min - Samtidigt som Kenia flyr för livet ber Adela Miguel att skona henne. Ett stopp i efilinproduktionen får Miguels affärspartner att ta saker och ting i egna händer.

Episode 36

45min - Flaco följer efter Kenia. En av Jaramillos män blir lockad av en belöning för information om var Epigmenio befinner sig. Edna råkar höra ett chockerande telefonsamtal.

Episode 35

45min - Miguels kemister försöker fastställa de verkliga dödsorsakerna. Kenia försöker bryta sig in i datorn som Flaco använder för topphemliga uppgifter.

Episode 34

45min - När Duarte sätter igång ett rykte som kan sätta stopp för Miguels verksamhet går Héctor till motattack genom att publicera ett foto som han tog i hemlighet.

Episode 33

45min - Carmen gillrar en fälla och Adela nappar på betet. Hans Pritken tvingar Jimena att kalla efilinlabbets nya chef till ett möte. Duartes sekreterare ger Héctor en ledtråd.

Episode 32

45min - En domare ger Edna ett kort tillfälle att samla bevis mot Miguel. När Howard får reda på att Adela är i Miami blir hon hans nästa måltavla.

Episode 31

45min - Adela måste hitta ett sätt att ta bort fotot av henne på Carmens telefon innan hon träffar Epigmenio. Ishiro ger sig ut på sitt nästa uppdrag.

Episode 30

45min - Howard hotar Karina Grishenko med fängelse om hon inte lockar Miguel in i en fälla. Jorge ber Flaco att undersöka mannen som han fotograferade.

Episode 29

45min - Adela tänker noga över förslaget hon har fått. Åklagaren får ett tips om att ett parti med efilin är på väg till landet.

Episode 28

45min - Tacho tar hjälp av sina föräldrar för att få information om Miguels förehavanden i Mexiko. Jorge blir misstänksam mot Kenia och bestämmer sig för att förfölja henne.

Episode 27

45min - Miguel anländer i Miami, där Howards lockbete är redo att få honom att gå i fällan. Adela blir chockad när hon ser Carmen. Ishiro ordnar en romantisk kväll för Chisca.

Episode 26

45min - Tacho konfronterar Epigmenio. Howards hackare lyckas ta sig in i Naga Companys nätverk. Adela får Carmen att berätta om sin vänskap med Miguels föräldrar.

Episode 25

44min - Tacho sätter planen att fly från fängelset i verket. Någon råkar upptäcka att Lobo och Carmen har en affär – och lyckas få det på film.

Episode 24

44min - Miguel ger sitt team i uppdrag att hitta ett sätt att återfå den spillda oljan. Héctors fru tvingar honom att återvända till jobbet. Dora avlägger ett hemligt besök.

Episode 23

44min - Howard ger Leopoldo i uppdrag att stjäla papperna som bevisar att Ecogreen ska köpa Pídenos från Jimena. Duarte får tuff konkurrens i presidentvalet.

Episode 22

45min - Ecogreens bulvan är inte med på noterna när Jimena har nya papper som han ska skriva under. Adela försöker förklara för Carmen varför hon lämnade henne så plötsligt.

Episode 21

45min - Kenia erkänner allt för Jorge. Adela använder en täckmantel för att bli vän med Epigmenios fru och ta reda på vem som mördade Miguels föräldrar.

Episode 20

45min - Kenia försöker göra sig av med GPS-mottagaren så att ingen ska hitta den. Epigmenio påstår något som chockerar Miguel, och försöker sedan hitta en bundsförvant.

Episode 19

45min - Spänningarna är påtagliga när Miguels gäster anländer till ön och måste underkasta sig säkerhetsreglerna. Kenia tar en risk för att uppfylla sin del av överenskommelsen.

Episode 18

45min - Héctor beordrar läkaren att berätta sanningen för honom. Peligros får reda på att Epigmenio är vid liv. Kenia tvingas försvara sig mot Christian.

Episode 17

45min - Jimena träffar Guido för att lära sig mer om hans app. Miguel tar med Adela till Nepal, där efilin tillverkas, och några veckor senare är pillren på marknaden.

Episode 16

45min - Doras torpeder följer Lobo till ett hus där Epigmenio håller sig gömd. När Braulio vaknar upp måste Ishiro och Peligros smuggla ut honom från fängelsets sjukhus.

Episode 15

45min - Samtidigt som mannen som sköts kämpar för sitt liv måste Duarte hantera hård kritik från pressen. Dora besöker Tacho i fängelset och har ett förslag åt honom.