Stream, Rent, or Buy

Total Onslaught

49min - Säsongsavslutning. Martin ser sin chans till en möjlig framtid med sin son när han kommer över tre fribiljetter till väst. Ett moderligt råd komplicerar beslutet och snart ställs Martin inför ett omöjligt val mellan två liv och två kvinnor.

Chickenfeed

45min - Martin är tillbaka i öst och får äntligen se sin son för första gången. Samtidigt fattar han misstankar mot Lenora och följer efter henne till Rostock där ett kryssningsskepp förbereds för avgång. Sakta samlar han bevis för Lenoras nya plan.

Vula

46min - Martin försöker vinna acceptans som dubbelagent, men först måste han klara BND:s lojalitetsprov. Tina fängslas av Stasi, utan vetskap om vad som hänt med hennes familj. Tjernobylolyckan är att faktum och strålningen sprider sig över Europa.

El Dorado Canyon

46min - Tina och hennes familj försöker fly. Lenora återvänder till Östtyskland med en hemlig ambition om att utveckla ny kommunikationsteknologi åt ANC. Annett blir nervös när hon inser att Martin snart kan vara tillbaka i hennes liv.

Tjello

43min - Martin är tillbaka i Västberlin där han misstänks för inblandning i den libyska terrorattacken. Efter ett misslyckat försök att korsa gränsen tvingas Martin söka skydd hos sin barndomsvän Thomas som bär på obesvarade frågor om det förflutna.

Green Book

48min - Martin återvänder till europeisk mark och sveps med i en romantisk fantasi tillsammans med Brigitte, som gör sitt bästa för att värva honom som dubbelagent. Samtidigt blir en amerikansk diplomat i Östberlin tipsad om en stundande terrorattack.

Le Cafard

46min - Martin vaknar, svårt skadad, i den libyska öknen. Lenora anländer till ett hotell i Angola där hon brottas med sina livsval. Schweppenstette har kämpat sig tillbaka in i HVA:s innersta krets och släpps iväg på ett avtalsuppdrag i väst.

Dragon Rouge

44min - Martin och Lenora hamnar i skottlinjen när kommunistarmén drabbar samman med kapitaliststödda rebeller vid ett angolskt oljeraffinaderi. Samtidigt blir Thomas syster Tina ansvarig för ett gäng kliniska tester med oroväckande utfall.

Ommegang

45min - Martin tar hjälp av en sydafrikansk legosoldat för att säkra transporten av Lenoras vapen till en köpare i Angola. I gengäld stjäler Martin ett diamanthalsband från en kvinna som i hemlighet jobbar för den västtyska underrättelsetjänsten.

Tar Baby

45min - Seriestart. Den östtyska ex-spionen Martin har varit avskärmad från sin familj i tre år och fördriver sina dagar på ett barnhem i Angola. Plötsligt blir han uppsökt av sin gamla spionkollega, moster Lenora, som behöver hjälp med ett hemligt uppdrag.