Stream, Rent, or Buy

Episode 12: Tell Him Something Pretty

49min - Det er tid til at vælge i Deadwood, Hearst beordrer Farnum til at videregive en besked på hans vegne til Swearengen. Han kræver Trixie død. Alma forklarer Sofia, hvorfor de må sælge, hvis de skal blive i Deadwood.

Episode 11: The Catbird Seat

49min - Hearst forårsager endnu et dødsfald i lejren. Al fortæller Alma, hvordan hun kan håndtere Hearst. Hun må hyre lejesvende til at beskytte ejendommen, men selv forlade lejren, så hun ikke skal beskyttes. For at forblive i lejren i live må hun sælge.

Episode 10: A Constant Throb

48min - Da Alma er på vej til banken, bliver hun skudt efter. Swearengen og Utter skynder sig at få hende i sikkerhed. Barrett afleverer en besked fra Hearst til Al. Al vender sig imod Barrett og går løs på ham som hævn for Merrick, Wu, Alma og alt det andet.

Episode 9: Amateur Night

49min - Dority, Adams, Burns og Swearengen drøfter mændene fra Pinkerton, som er blevet hyret af Hearst, og om der er nogle muligheder for at tilkalde forstærkninger. Lejren samles til amatøraften, hvor folk fremviser deres balance-, sanger- og jongleringsevner.

Episode 8: Leviathan Smiles

53min - De to brødre, Wyatt og Morgan Earp, ankommer i Deadwood. Wyatt afslører, at han var ordenshåndhæver i Dodge City og Wichita. Bullock klager til Al over Earp-brødrenes ankomst og overvejer om brevet var en fejl.

Episode 7: Unauthorized Cinnamon

49min - De ældre drøfter Hearst. Utter foreslår at sende kvinder og børn væk og så angribe Hearst. Bullock har en anden idé - et kondolencebrev til den døde mands familie. Al beder Merrick om at frigive brevet, så Hearst og de andre kan læse det.

Episode 6: Rich Find

52min - Hearst tilbragte natten bag tremmer. I nabocellen ligger der en død mand fra Cornwall. Bullock ankommer, og Hearst kræver at blive løsladt. På vej ud tager Hearst den blodige kniv fra mandens ryg og nidstirrer sheriffen.

Episode 5: A Two-Headed Beast

53min - Hearst søger vold mellem Turner og Dority. Al sender Dority af sted for at slås. Dority og Turner angriber hinanden og en lang, brutal kamp følger på hovedgaden, mens Al og Hearst ser på fra deres poster.

Episode 4: Full Faith And Credit

51min - Alma åbner den nye bank. Mr Ellsworth bringer æble på hendes først dag. Swearengen og Cy mødes med Hearst. Hearst siger, at han vil komme og gå på må og få, og han beder Swearengen og Cy om at holde øje med hans interesser.

Episode 3: True Colors

52min - Alma mødes med Hearst. Han vil købe hende ud, men hun nægter. Hearst vil udfordre Tolliver over brevet, der angivelig kom fra Wolcott, som Tolliver truede ham med. Hearst påstår at have et brev, der renser ham.

Episode 2: I Am Not The Man You Take Me For

52min - Doc fortæller Alma, at hun skal opereres, hvis du vil undgå ufrivillig abort. Alma giver sine sidste ønsker. Sofia skal arve ejendommene, og Bullock forbliver formynder. Hearst vil overtage Almas grubelod og kræver uden held Als hjælp.

Episode 1: Tell Your God To Ready For Blood

52min - Der afholdes valg, og Bullock stiller op som sherif. Bullock mødes med Hearst, der er interesseret i Almas aktiver. Bullock tror, at Hearst kender til hans affære med Alma, og at Hearst vil have ham til at trække sig, hvis Alma ikke skal bruges imod ham.