Stream, Rent, or Buy

del 6

44min - Erica Sjöström i Drifters får glädjebeskedet att hon är gravid, trots att hon inte skulle kunna bli med barn. Mona G gör succé på pridefestivalen i Stockholm. Hon kollar bland annat in en danskurs för lesbiska och konstaterar att den här publiken behövs ute på dansbanorna. Emma Karlsson och hennes band Face 84 avslutar sin sommarturné på Liseberg och Melissa Vestman avslutar en relation.

del 5

44min - Tjejerna går på Guldklaven, dansbandsvärldens mest prestigefyllda gala. Melissa Williams syr en klänning till sig själv och en väst till pojkvännen, som spelar i bandet Scotts. Erica Sjöström berättar om längtan efter barn och sorgen i att förmodligen inte kunna få några. Dessutom pratar tjejerna om hängivna fans och obehagliga stalkers.

del 4

43min - Mona G får en dröm uppfylld när hon spelar tillsammans med dansbandslegendarerna Thorleifs på Dansbandsveckan i Malung. Lillan Vestman berättar om hur hon firar midsommar och hur det känns att sjunga om evig kärlek när man själv är solo. Emma Karlsson och tjejerna i Face 84 har problem med sina scenkläder, Melissa Williams ordnar ett poolparty och Erica Sjöström agerar Hulken på scen.

del 3

44min - Mona G åker till Tyringe för att träffa den excentriska arrangören Elisabeth. Melissa spelar inför en entusiastisk publik i Gräsmyr utanför Umeå. Erica visar upp sitt hem i Skara och presenterar Linus, hennes nya kärlek. Dessutom avslöjar man vad ett dansbandsleende är och hur det kommer sig att banden oftast inte ens bjuds på mat och vatten under en danskväll.

del 2

43min - Face 84 har en spelning i Horn där det visar sig vara totalt kaos på damtoaletten. Melissa berättar om sitt liv som dansbandssångerska och Erica berättar om den tuffa tiden efter att hennes man slutat i bandet. Dansbandsbloggaren Lars-Erik betygsätter en danskväll och får med allt från golvets glid till bandets punktlighet. Dessutom avslöjar han vad det innebär att få en dansorgasm.

del 1

43min - Melissa och hennes bandkollegor i Zlips befinner sig på Öland där de bjuder på en show inspirerad av Village People. Tjejerna i Face 84 spelar på en ungkarlsfestival i Norge där singelkillarna festar och raggar allt vad de kan. Erica i Drifters förklarar varför hon lägger ut tiotusentals kronor på nylonstrumpbyxor och dansbandsveteranden Mona G berättar om sin väg tillbaka till rampljuset.

Right arrow ShowsRight arrow Dansbandsbrudar