Stream, Rent, or Buy

Episode 13: När klockan slår Klump / En misstrodd Crood

23min - En ny ödlulv ger sig på Klump. När Grugg sätts i fängelse för ett brott han inte begått måste han rymma för att rentvå sitt namn.

Episode 12: Skrämseltaktik / KikartittarsjukAhhh

23min - Grugg utnyttjar rädsla för att få byborna att acceptera nya sätt att försvara byn från broodarna. En skadad Iip ligger och vilar och bevittnar ett suspekt möte.

Episode 11: Ödesmättade magar / Efterhängsna jägare

23min - Klump visar sig besitta en oväntad talang som ger honom ett nytt jobb. En knepig situation tvingar Grugg att acceptera Mommo som sin jaktkamrat.

Episode 10: Supersyskonen smäller högst / Grugg träffar rätt

23min - Iip inser att mjukisen Klump är den perfekta partnern i en tävling med hård konkurrens. Grugg hittar på en sport som han hoppas ska ge honom en plats på kändväggen.

Episode 9: Broodgrottssyndromet / Det stora degslaget

23min - Medan han och Iip hålls fångna av broodarna hittar Klump sin själsfrände. Uggas populära köttza lockar fram en konkurrent: Amber.

Episode 8: Snorkigheten och odjuren

23min - När den stora tonfycklingen invaderar dalen lämnar alla byn, utom Bulk, och Grugg och Snork tävlar om vem som ska rädda honom.

Episode 7: Sagan om Munk / God ylafton

23min - När Munk anmäler att hans familj är borta tar Grugg sitt ansvar som ledare och försöker hitta dem. Invånarna i Ahhh! Dalen firar ylafton.

Episode 6: Bråkmaka par / Snaskigt snicksnacks

23min - För att se till att allt arbete i dalen blir gjort parar Grugg ihop alla vuxna med en barnlärling. Ugga går med i en ”läslusklubb”, men har svårt att passa in.

Episode 5: Bästis med läraren / På natten är allt annorLunda

23min - Hacks elever försöker muntra upp hans trista liv. När broodarna stjäl dalens matförråd måste Iip och Lunda ta tillbaka maten.

Episode 4: Fröet till frihet / 28 loppor senare

23min - När Grugg håller en lektion i hur man står på egna ben råkar han ut för ett missöde som sätter hans vilja att överleva på prov. En hämndplan mot broodarna slår fel.

Episode 3: En klyftig tjej / Mogen nog för ett äventyr?

23min - Iip hittar en mystisk brevvän att dela sina känslor med. När Mommo avslöjar att hon har gömt en skatt som vaktas av fällor ger sig Iip iväg för att hitta den.

Episode 2: Deus ex aphuahuas / Sätt snigelfart!

23min - Det är Gruggs första dag som ledare över Ahhh! Dalen, och ett nytt husdjur gör Sanna svartsjuk. Iip och Klump provar på en ny lättjefull livsstil.

Episode 1: Tillsammans genom Ahhh! Dalen

23min - Efter att ha letat sig ut ur en varelses mage beger sig croodarna tillbaka till Ahhh! Dalen för att hindra broodarna från att ta över deras marker.