Stream, Rent, or Buy

Episode 6: Italy

42min - Conan och producenten Jordan Schlansky besöker Italien. Tillsammans strosar de runt i Florens, provar vin i Chianti, dricker espresso i Neapel och spelar in film i Rom.

Episode 5: Haiti

41min - När Trump förolämpar Haiti besöker Conan ön och låter invånarna ge svar på tal. Senare träffar han studenter, entreprenörer och aspirerande kockar.

Episode 4: Israel

42min - Conan får nya vänner i Tel Aviv, Jerusalem och Västbanken. Dessutom gör han ett gästinhopp i Fauda, flyter i Döda havet, är med om en bar mitzvah och hittar Gal Gadot.

Episode 3: Mexico

42min - I Mexico City medverkar Conan i en mexikansk såpopera, lär sig lucha libre och spelar fotboll med Giovani dos Santos. Han intervjuar även Diego Luna och Vicente Fox.

Episode 2: Korea

42min - Conan åker till Sydkorea där han möter fans, adopterar en bläckfisk och blir K-popstjärna. Han ser även ett kloster, och åker på rundtur vid DMZ med Steven Yeun.

Episode 1: Cuba

42min - Conan är den första talkshowvärden som besökt Kuba på 50 år, och han passar på att spela salsa, dansa rumba och dricka rom – både i destilleriet och på gatan.