Stream, Rent, or Buy

Level Up

40min - I den actionfyllda säsongsavslutningen beger sig Tyrone och Tandy till loa-dimensionen för att hejda den onda kraften som hotar New Orleans. För att slutligen sätta stopp för den måste de konfrontera de personliga problemen som hållit dem tillbaka.

Blue Note

40min - Tyrone och Tandy vänder sig till tvivelaktiga bundsförvanter i sitt försök att hitta och stoppa skurken bakom traffickingringen. Under tiden får Tandy veta mer om Lias förflutna.

Two Player

40min - Tandy och Evita måste anstränga sig rejält när Tyrone hamnar i en farlig situation. Adina ber om hjälp från en överraskande person.

Vikingtown Sound

40min - Adina pressas till en farlig gräns när hon försöker få svar och ett avslut för sina två pojkar. Tyrone kommer i kontakt med en mystisk figur i sitt sökande efter Tandy.

B Sides

39min - I sin jakt på att fälla sexhandelsringen befinner sig Tandy i en svår och märklig situation. Hon är osäker på vad som kommer att hända, men hon har alltid Tyrone att luta sig emot oavsett omständigheterna.

Alignment Chart

40min - Tyrone måste fatta ett svårt beslut när han blir erbjuden en möjlighet att rentvå sitt namn från osannolikt håll.

Rabbit Hold

40min - Tandy försöker fortfarande ta reda på mer om sexhandelsringen och ger sig ut på en farlig resa för att hitta Mayhem, som kanske har svaren hon söker. Samtidigt hinner Tyrones förflutna ikapp honom, vilket utsätter Adina för fara.

Shadow Selves

40min - När Tandy och Tyrone får veta att en grupp unga flickor har försvunnit försöker de ta reda på vad som har hänt med dem. När de kommer längre i utredningen inser de att någon annan också försöker rädda flickorna.

White Lines

40min - Tyrone och Tandy vill mer än gärna hjälpa till, men de orsakar fler problem än de löser och har fortsatt svårt att finna sig i sin situation. Vad är vitsen med att ha superkrafter om man bara tycks göra saker och ting värre?

Restless Energy

41min - Tyrone och Tandy lever nu väldigt annorlunda liv och försöker hålla låg profil medan de finslipar sina krafter. De har förlikat sig med sitt öde, men har båda svårt att stillatigande se på medan stan drabbas av hemskheter.