Stream, Rent, or Buy

Catch-22

43min - Säsongsavslutning. Tillbaka på basen återhämtar sig Yossarian på sjukhuset. Milo vill prata om sina investeringar i bomull och stål, och visar sig ha nyheter om den försvunne Orr.

Catch-22

40min - Efter det förra tragiska uppdraget får Yossarian en uppsträckning av Cathcart, som dock inte kan straffa honom utan att själv hamna i dålig dager, så han ger honom en medalj. Yossarian får lift med Milo till Rom för att leta upp Clara.

Catch-22

41min - Yossarian dubblar sina uppdrag för att bli klar någon gång, men får vänta på att hans papper ska gå igenom. Yossarian och Orr följer med Milo på en affärsresa där de får reda på att han är en vansinnigt upphöjd person, från Sicilien till Algeriet.

Episode #1.3

41min - Yossarian needlessly expends energy to avoid a feared mission; disaster catches up with him, when he least expects it.

Catch-22

45min - Yossarian försöker slippa undan fler uppdrag genom att sjukanmäla sig men syster Duckett anar oråd. Milo smider planer på att tjäna en hacka på kriget. Yossarian och Nately får permission till romantiska Rom. Clevingers plan försvinner in i ett moln.

Episode #1.1

43min - Young American flyers arrive in war and discover that the bureaucracy is more deadly than the enemy.