Stream, Rent, or Buy

Episode 8: Eldorado

57min - Seriefinale. Efter en omorganiseringe vil Nucky flytte fra Atlantic City til Manhattan. Margaret imponerer Nucky og en kornselskabsaktionær. Luciano tager sig af uafsluttede sager, mens han etablerer et nyt mafiaudvalg.

Episode 7: Friendless Child

54min - Nucky, der ligger i krig Luciano, prøver at holde fast i sine aktiver i Atlantic City. Willie og Eli bliver involveret i Nuckys krig. Maranzano møder sin skæbne.

Episode 6: Devil You Know

54min - I Harlem mødes Chalky med Narcisse i håbet om at befri Daughter Maitland. Myndighederne hverver Eli og Van Alden for at fælde Capone Organization. Nucky tyr til flasken og to fyldebøtters selskabs for at klare smerten ved et nyligt tab.

Episode 5: King of Norway

51min - Chalky vender tilbage til Atlantic City med hævn på hjernen. Nucky arrangerer et møde med Maranzano i New York, da han er bekymret for Lucianos fortsatte trussel.

Episode 4: Cuanto

56min - Nucky og Margaret finder I lyset af et delt dilemma fælles fodslag i Atlantic City. Luciano møder en gammel fjende på et møde med Capone i Chicago. Sally Wheet gennemfører en betaling midt i en bekymringerne om en græsrodsopstand.

Episode 3: What Jesus Said

51min - Chalky skifter retning efter at have evalueret sit seneste partnerskab. I New York befinder Margaret sig i et dilemma pga. sin tilknytning til Arnold Rothstein. Nucky er vært for en potentiel stor partner fra Boston.

Episode 2: The Good Listener

53min - Nu hvor han er tilbage fra Cuba efter et farligt møde, besøger Nucky den nu pensionerede Johnny Torrio, som indvilliger i at agere mægler ved et møde med den nye "boss over alle bosserne", Salvatore Maranzano.

Episode 1: Golden Days for Boys and Girls

55min - Sæsonpremiere. Nucky ihukommer sig sine Atlantic City-rødder og pønser på en fremtid på Cuba i 1931.