Stream, Rent, or Buy

Episode 10: Truth, Changes, Everything

43min - Elena kommer med ett farligt förslag som inte bara skulle kunna rädda hennes familj och återföra flocken till Stonehaven, utan även förändra hela världen för alltid.

Episode 9: Shock the System

44min - Trots alla försök att inspirera flocken blir Elena fängslad tillsammans med Jeremy, så Clay, Nick och Alexei tar fram en djärv plan för att rädda dem.

Episode 8: Tili Tili Bom

43min - Som ny alfaledare måste Elena döda albinon, men mördaren visar sig vara listigare än hon räknat med. Jeremy ger sig av på uppdrag att besegra Roman.

Episode 7: On the Brink

42min - Rachel jagar efter sin sons kidnappare tillsammans med Nick och Paige, och Elena ber om hjälp från oväntat håll för att få slut på den ryska blodsfejden.

Episode 6: Rule of Anger

43min - Elena och Clay försöker frita Marsten men stöter på ett nytt otäckt hot, och Paige och Nick undersöker Rachels barn, Rocco.

Episode 5: Of Sonders Weight

44min - Jeremy tvingas agera djärvt för att skydda flocken, och Elena vårdar Sasha och får veta sanningen om deras gemensamma förflutna.

Episode 4: A Quiet Dog

43min - Fejden mellan Sasha och Roman har pågått i decennier men nu verkar Jeremy vara på väg att förhandla fram en lösning, och Elena vaktar flockens fånge Konstantin.

Episode 3: Right Behind You

43min - Elena försöker övertala Jeremy att ingripa i blodsfejden mellan Sasha och Roman, den ryske alfaledaren, och Nick försöker ta reda på Romans planer.

Episode 2: Our Own Blood

44min - Elena vet inte vad hon ska tro om den mystiska varulven Sashas påstående, och Stonehaven förbereder sig för en möjlig attack genom att rekrytera nya flockmedlemmar.

Episode 1: Family, of Sorts

44min - Jeremy vill utöka sin makt över hela Nordamerika, men ett skott från en prickskytt får flocken på andra tankar. Elena träffar en mystisk varulvsfamilj.