Stream, Rent, or Buy

Special: Joe Biden

Episode 2.8

43min - En dokumentärserie som erbjuder ett nytt spännande perspektiv på ämnena som omformar världen i realtid. Utarbetad och producerad av det innovativa nya mediebolaget Axios.

Episode 2.7

37min - En dokumentärserie som erbjuder ett nytt spännande perspektiv på ämnena som omformar världen i realtid. Utarbetad och producerad av det innovativa nya mediebolaget Axios.

Episode 2.6

37min - Avsnittet innehåller en exklusiv intervju med Iraks president Barham Salih och den första utförliga tv-intervjun med den bulgariska ekonomen Kristalina Georgieva i hennes nya roll som chef för Internationella valutafonden.

Episode 2.5

37min - Vi tittar närmare på riksrättsförfarandet och annat med de republikanska senatorerna Mitt Romney och Lindsey Graham. Dessutom tar vi en titt på E-sport och får en sällsynt intervju med Bobby Kotick, Activision Blizzards vd.

Episode 2.4

36min - Veckans avsnitt innehåller en intervju med Kaliforniens guvernör Gavin Newsom och en nytolkning av den lagliga marijuanahandelns ojämlikhet med Representanthusets forne talman John Boehner.

Episode 2.3

34min - Axios pratar med den demokratiske presidentkandidaten tillika borgmästaren Pete Buttigieg. Reportern Joann Muller tar en åktur med General Motors ordförande och vd Mary Barra i en självkörande bil.

Episode 2.2

33min - Veckans avsnitt bjuder på en exklusiv rundtur på "gladiatorskolan" som Steve Bannon, Vita husets forne chefsstrateg, planerar att inhysa i ett 1200-talskloster i Trisulti i Italien, samt ett samtal med Googles vd Sundar Pichai.

Episode 2.1

36min - Säsongspremiären bjuder på en exklusiv intervju med Vita husets seniorrådgivare Jared Kushner.