Stream, Rent, or Buy

L'enfer

58min - Dokumentarserie i seks deler. (6:6) En spennende og interessant serie om andre verdenskrig, basert på unikt og restaurert arkivmateriale. 1944: Allierte styrker går i land i Normandie. På østfronten kjemper Den røde armé seg mot Berlin. De sivile tapene på begge sider er enorme. Ingenting kan nå redde Tyskland. I Stillehavet kjemper den japanske hæren til siste mann. Til slutt tar amerikanerne i bruk atomvåpnene.

L'étau

51min - Dokumentarserie i seks deler. (5:6) En spennende og interessant serie om andre verdenskrig, basert på unikt og restaurert arkivmateriale. 1942-43: Tyskerne står fast i Stalingrad. I Atlanterhavet lykkes de allierte i å minske trusselen fra den tyske ubåtflåten. Italia bytter side i krigen, men Hitler gir seg ikke.

L'embrasement

52min - Dokumentarserie i seks deler. (4:6) En spennende og interessant serie om andre verdenskrig, basert på unikt og restaurert arkivmateriale. 1941-42: USAs president Roosevelt erklærer krig mot Japan etter angrepet på Pearl Harbor. Krigen er nå verdensomspennende. Nazistene utvider forfølgelsen mot jødene gjennom programmet "den endelige løsningen".

Le choc

52min - Dokumentarserie i seks deler. (3:6) En spennende og interessant serie om andre verdenskrig, basert på unikt og restaurert arkivmateriale. 1941: Paris er i likhet med de fleste andre europeiske hovedstedene okkupert av tyskerne. Hitler er i sin seiersrus overbevist om at han kan innta Stalins Sovjetunionen i løpet av tre måneder. Men den lange russiske vinteren gjør ferden mot Moskva til et tysk mareritt.

L'écrasement

52min - Dokumentarserie i seks deler. (2:6) En spennende og interessant serie om andre verdenskrig, basert på unikt og restaurert arkivmateriale. 1940: Europa er i krig.Tyskland innleder blitzkrig mot Belgia, Nederland og Frankrike 10. mai. Noen dager senere heises hakekorsflaggene i Paris. London utsettes for massiv bombing, men Churchill nekter å gi opp kampen og søker støtte hos USA.

L'agression

52min - Dokumentarserie i seks deler. (1:6) En spennende og interessant serie om andre verdenskrig, basert på unikt og restaurert arkivmateriale.1933-1940: Adolf Hitler tar makten i Tyskland og inntar etter hvert Østerrike, Tsjekkoslovakia og Polen. Hvordan ble dette mulig?