Stream, Rent, or Buy

Ano Natsu ni Saku Hana

25min - Jintan är i chock efter att fyrverkerierna brunnit av. Gänget ser förläget ut. Den intet ont anande Satoshi är tacksam för dagen.

Hanabi

23min - Menmas önskan kommer att gå i uppfyllelse imorgon, men när hon för ihop händerna för att be vid ett buddistiskt altare märker hon att de har börjat bli genomskinliga.

Minna to Menma

23min - Anaru och vännerna känner sig skakade när de ser det ångade brödet framför sig, men tror ändå på att Menma existerar. Yukiatsu har blandade känslor.

I Wonder

23min - Jintan är förbluffad över att Menmas pappa motsätter sig fyrverkerier. Jintan vill att Menmas önskan ska gå i uppfyllelse, så han försöker övertala hennes mamma.

The Real Wish

23min - Anaru har rymt hemifrån och bor i gömstället. Jintan säger att hon inte kan skolka eller vara hemifrån för evigt. Anaru fattar ett beslut.

Forget It, Don't Forget

23min - Jintan bestämmer sig för att gå i skolan för att hjälpa Menma att nå Nirvana. Menma säger att han inte ska släpa sig dit, för hans sura uppsyn kan oroa folk.

Tunnel - Tonneru

23min - Den Menma som Yukiatsu såg är i själva verket en förklädd Yukiatsu, och hans vänner är förbryllade. Yukiatsu kollapsar, och Jintan försöker prata med honom.

Shiro no, ribon no wanpisu

23min - Yukiatsu berättar för de andra att han har sett Menma. Jintan är misstänksam eftersom Menma är i närheten, men följer med de andra för att ta reda på sanningen.

Menmawo sagasou no kai

23min - Jintan tror att Menma kanske vill att han ska börja gå i skolan igen och bestämmer sig för att göra det. Han bestämmer sig också för att hålla vad han lovade Anaru.

Yuusha menma

23min - Jintan träffar Poppo i gömstället och berättar att Menma visade sig för honom och bad honom att uppfylla hennes önskan. Poppo tror på Jintan och ger honom råd.

Chou heiwa basutazu

25min - Den enstörige huvudkaraktären Jintan blir överraskad när hans barndomsvän Menma plötsligt dyker upp och ber honom uppfylla hennes önskan.