Stream, Rent, or Buy

Episode 13: Whispers Of Immortality

41min - Verdens undergang er ankommet, og Copeland-familien må anvende alle deres allierede og al deres viden for at overleve. Men det slår muligvis ikke til.

Episode 12: Now That We Talk Of Dying

41min - Copeland-familien forfølges af nye fjender i et kapløb mod tiden, og nu må de finde manden, som besidder alle svarene.

Episode 11: Where The Dead Men Lost Their Bones

41min - Da et familiemedlem ligger for døden, må Copeland-familien ty til desperate løsninger.

Episode 10: Hieronymo's Mad Againe

41min - Da et familiemedlem udviser tegn på at have fået pest, må Copeland-familien begive sig ud på en desperat søgen efter tetracyklin, men fremmede kan være lige så desperate.

Episode 9: The Barbarous King

41min - Copeland-familien antastes af en motorcykelgruppe, der anføres af en person fra Karens fortid. Men da skiftinger dukker op, er det svært at vide, hvem man kan stole på.

Episode 8: Here Is No Water But Only Rock

41min - Mens udslettelsen truer, og hendes familier kæmper for at overleve et udbrud, afslører Karens syner visse tegn, der muligvis er afgørende for at opklare det hele.

Episode 7: What The Thunder Said

41min - Da det vulkanske Rainier-bjerg er ved at gå i udbrud, fortæller en gådefuld skikkelse familien, at deres eneste chance for frelse er på det dødsensfarlige bjerg.

Episode 6: Madame Sosostris

41min - Da familien deler sig op, fører Josh den ene halvdel mod et universitet, hvor de vil finde en professor, der lader til at være profetisk, mens Karen fører resten mod en sommerlejr i nærheden for at finde forsyninger.

Episode 5: A Clatter And A Chatter

41min - Efter Karen har modtaget hjælp af en gammel ven, plages hun af et dødsvarsel, og Copeland-familien må sande, at intet tilholdssted med garanti er sikkert.

Episode 4: Fever Of The Bone

41min - En horde af arrige feberramte og kødædende parasitter forhindrer Copeland-familien i at forlade en isolationsafdeling for pestramte.

Episode 3: In Our Empty Rooms

41min - Da deres kidnappede datter bliver optaget i en religiøs gruppe, der anføres af den gådefulde pastor Brother, møder Copeland-familien den eneste mand, som besidder en kur mod pesten.

Episode 2: In Rats Alley

40min - Mens Copeland-familien fortsætter deres forsøg på at finde datteren, møder de katastrofiske soleruptioner, dæmoner og monstre, som førhen var mytologiske, men som nu er skræmmende virkelige.

Episode 1: Rvl 6768

41min - Stillet over for naturkatastrofer, overnaturlige væsener og en forfærdende pest kæmper Copeland-familien for at overleve verdens undergang.