Stream, Rent, or Buy

Episode 13: Dagen före i morgon

23min - Nästan slagen av Kätos trupper samlar Julien ihop Morts armé, klocksniglarna, rymdschimpanserna, Katja och andra lojala vänner till en sista strid.

Episode 12: Dagen efter i går

23min - Medan Käto förbereder ett offer för att starta bröllopet släpper Katja och Steffe loss sitt nya vapen. Mort, Maurice och Pancho dyker upp med förstärkningar.

Episode 11: Ut ur fossan rakt i elden

23min - Julien och Karl försöker förhindra Käto från att gifta sig, Katja tar itu med Käto på sitt eget sätt, och Mort kämpar för att bli smart igen.

Episode 10: Klockgudarna klämtar för dig

23min - Ett gäng klockformade varelser hyllar Maurice som sin kung, Julien ställs inför rätta, och Mort tvingas slåss mot Morticus Khan.

Episode 9: Jag är Fjärtacus

23min - Julien och Maurice står inför en hemsk strid på gladiatorskolan, Mort reser till en annan dimension, och Steffe övertalar Katja att det finns godhet i Käto.

Episode 8: Fossa på låtsas

23min - Julien och hans vänner förklär sig och försöker lifta med ett fossa-skepp, och Jarsh-Jarsh ger Katja en förbryllande ny utmaning.

Episode 7: Kult fiction

23min - Katja tänker om sitt beslut att gå med i Pams kult, och Mort använder Timos radio för att kontakta Julien och de andra – som nu har problem med schimpanserna.

Episode 6: Flyg(o)tur

23min - Ett gäng missnöjda ryska rymdschimpanser kan bli Juliens bästa chans i kampen mot Käto, och Mort hittar Timo inlåst i sin kapsel och ber om hans hjälp.

Episode 5: Jakten på den försvunna hajen

23min - Julien och grabbarna slår sig ihop med hajarna, kartan från Jarsh-Jarsh leder till fara för Katja och Steffe, och Morts flyktplan stöter på problem.

Episode 4: Bron över floden Mort

23min - Julien och vänner vänder tillbaka mot Madagaskar, men deras ubåt får problem. Mort sätter upp en pjäs för Käto för att dölja fångarnas flyktförsök.

Episode 3: Ted ömsar skinn

23min - Mort leder ett uppror mot Käto. Julien, Maurice och Pancho riskerar att bli monstermat, och Steffes guru är inte direkt vad Katja hade förväntat sig.

Episode 2: Ett äggceptionellt spännande äventyr

23min - Katja hoppas att Steffes guru kan hjälpa till att driva bort Käto, som nu har gjort Mort till sin hovnarr. Julien och gänget möter en förtrollande grupp lemur-sirener.

Episode 1: Ett kungligt vågspel

23min - Julien, Maurice och Pancho omgrupperar sig ombord på en ubåt och funderar över nästa drag, medan den fängslade Mort planerar att störta den tyranniska nya kungen.