Stream, Rent, or Buy

Episode 13

41min - Jane och Henry inser vilket pris de måste betala för att få sin högsta önskan uppfylld. Louise och Brian har försatt sig själva i en hemsk situation.

Episode 12

41min - Jane kommer sanningen allt närmare men Gavin ligger ett steg före. Jane och Henry tillbringar en magisk kväll på Dorans fest samtidigt som Louise får veta varför Alexis hatar henne.

Episode 11

41min - Sasha har en plan för hur Henry ska bli vald vilket innebär att han ska hålla tal i kyrkan. En ny hyresgäst flyttar in. Alexis planerar att hämnas på Louise.

Episode 10

41min - Olivia kommer med ett erbjudande till Louise. Brians dröm att sätta upp sin pjäs ser ut att kunna uppfyllas. Dorans planerar en välgörenhetsfest för att introducera Henry in den politiska världen.

Episode 9

41min - Jane blir hypnotiserad i ett försök att ta reda på vart hon var när hon försvann och hon reser bakåt i tiden. Sashas sanna identitet avslöjas.

Episode 8

41min - Jane försvinner spårlöst och Henry oroar sig för henne. När hon plötsligt dyker upp på en gata i New York tas hon in på sjukhus för observation. Gavin håller Victor fången och försöker få honom att berätta var den röda lådan finns.

Episode 7

41min - Henrys politiska karriär blomstrar och han belönas av borgmästaren för sin heroiska insats. Jane och Nona upptäcker husets hemlighet när de söker efter Lottie, en hemlighet som för alltid kommer att förändra Janes liv.

Episode 6

41min - Hyresgästerna försöker hantera allt som hände under Halloweenfesten. Jane är förkrossad över att hon inte får något stöd av polisen eller Henry.

Episode 5

41min - Jane jagas av en självmordsbenägen ande. Gavin och Olivia får hotfulla meddelande. Brian misstänker att Louise är otrogen.

Episode 4

41min - Henry får veta att hans chef undersöker Gavin och han blir tvungen att välja mellan sitt jobb och sin vän. Jane inser att det är Nona som är tjuven i fastigheten. Samtidigt får Nona en föraning om att Henry kommer att mördas under en fest och Jane blir fast besluten att stoppa det från att ske.

Episode 3

Episode 2

41min - Under en renovering av en lägenhet i fastigheten gör Jane en skrämmande upptäckt. Henry ställs inför ett moraliskt dilemma. Gavin fixar ihop en granne med en av sina affärsbekanta.

Episode 1: Säsongsstart

41min - Jane och Henry flyttar till New York och blir erbjudna jobb som fastighetsskötare i byggnaden The Drake som ägs av den mystiske hotellmagnaten Gavin Doran och hans fru Olivia. De dras snabbt in i sin nya lyxiga livsstil men så börjar Jane uppleva skrämmande övernaturliga saker.