Stream, Rent, or Buy

Episode #1.13

50min - Med stigande olustkänslor återvänder Vicky till en tidigare misstänkt. Det brutala våldet eskalerar i takt med att den ofrånkomliga konfrontationen närmar sig.

Episode #1.12

44min - Peter, hyllad för sin insats, inleder pensionen med att knyta ihop lösa trådar, men hans förhastade städning drar till sig ex-kollegornas uppmärksamhet.

Episode #1.11

42min - Efter ett intensivt förhör samlar Moreels sina anhängare kring sig och vidarebefordrar ett meddelande från Mozes. Chantal springer på Peter mitt i natten.

Episode #1.10

42min - Moreels religiösa sällskap får ett uppdrag i all hemlighet. Peter återvänder till brottsutredningen och Tony siktar in sig på en misstänkt man i huvtröja.

Episode #1.9

46min - Professor Schatteman upptäcker att hans mörka förflutna är av intresse för Mozes. Peter hjälper Sara att ta tag i sitt liv medan Vicky tar del av intressanta nyheter.

Episode #1.8

46min - Peter slits mellan oron för sin dotter och en kidnappad kvinna vars liv är i fara. Teamet hittar ett fingeravtryck som tillhör en välbekant person.

Episode #1.7

44min - En i teamet offrar sig för en annan medan teamets sökande efter en pedofil går upp i högvarv. Pöbelmentaliteten tar över när media publicerar mannens bild.

Episode #1.6

47min - När Mozes plötsligt slår till igen kapitulerar en torterad fånge och avslöjar en härva av lögner. Vicky gör ett oväntat erkännande inför en ny allierad.

Episode #1.5

47min - Poliserna tvingas ta itu med konsekvenserna av ett misstag. Vicky och Peter träffar på en sanningstrogen tjänare och en mystisk motorcyklist.

Episode #1.4

44min - En överraskning på vilodagen innebär övertid för teamet när de försöker klura ut Mozes nästa drag. Bibelfantasten får nya följare och en spaning spårar ur.

Episode #1.3

42min - Seriebrottslingen med det bibliska intresset presenterar sig och antyder att mer våld väntar. Peter och Vicky besöker en potentiell måltavla.

Episode #1.2

45min - Vicky följer upp ett spår på egen hand medan Peter kopplar ihop ett kryptiskt meddelande med en brinnande hämndaktion. Ett förhör leder till en oväntad vändning.

Episode #1.1

46min - Nya kollegorna Peter och Vicky utreder det brutala mordet på en turkisk tonårsflicka. Ledtrådarna pekar mot ett hedersmord, men överraskningarna låter inte vänta på sig.