Stream, lej eller køb

Episode 8: En extravagant kanin

42min - En extravagant kanin, en blixtsnabb uggla, en minikyckling och en superhjort gör upp i skogen med basebollträn, knuffar och elchocker. Den gamle grisens mage är i uppror, och i finalen bjuds det på en oväntad överraskning.

Episode 7: Grisbajs och operakunskap

41min - Elchocker, djur som flyger i luften, grisbajs och operakunskap. Denna vecka sätts familjebanden på svåra prov när hönsmammor, testosteronstinna mullvadar, ugglor, ekorrar samt svavelosande ankor ryker ihop.

Episode 6: Sambos tävlar

42min - Militärer, ankor, poliser och bävrar möts i en kamp som bjuder på snubbel, slagsmål och totalt kaos. I nya grenen Körsbärslunden flyger dessutom djuren bokstavligt talat i luften.

Episode 5: Bästisar tävlar tillsammans

41min - Vänskapsbanden sätt på prov och det blir en hård kamp mellan rugbytjejer, rollspelsnördar, dansbandsfantaster och reggaetanter.

Episode 4: Sambos tävlar

41min - Fullt slagsmål utbryter mellan ankan och kycklingen i trädgårdslandet, djuren går loss på varandra med basebollträn i fruktträdgården och en gammal gris bjuder på en överraskning utöver det vanliga.

Episode 3: Starka familjeband

41min - Deltagare med starka familjeband tävlar. Det bjuds på hårda ord, våta gyttjebad, stenhård fribrottning, vinande basebollträn, flygande jätte-ekollon och avslöjanden av mörka hemligheter.

Episode 2: Äkta makar tävlar

42min - En spansk hetlevrad kyckling tar mycket av rampljuset när djuren forcerar hinderbanor kantade av elstängsel, får sina djurskötare nedsprutade av Den Gamle Grisens avföring och slåss med slagträn så att fjädrar och pälstussar ryker.

Episode 1: Djur som slåss med basebollträn

42min - I premiäravsnittet tävlar Ullareds-Åke med sin bäverkompis mot pizzabagare, lapplisor och brandmän. Det bjuds också på gyttjebad, djur som slåss med baseballträn och ekollon som väger 40 kg.